In samenwerking met Kek Mama

Back to school: de leukste outfits voor een prikkie

20.08.2021 08:00

Ook al is school geen modeshow, na maanden van online onderwijs in pyjama én de lange zomervakantie is het voor je kind vast leuk om de eerste schooldag een nieuwe outfit aan z’n klasgenoten te showen. Met deze betaalbare én duurzame items mix & match jij er makkelijk op los.

Hip voor weinig

Wat is nou leuker dan je kinderen in een mooie nieuwe look te hijsen, die ook nog eens betaalbaar is? Bij C&A kan dit makkelijk én met mooie duurzame materialen al vanaf € 10,99. De nieuwe najaarscollectie voor je kinderen bestaat uit (h)eerlijke materialen, prachtige herfstkleuren en hippe items, die je eindeloos kunt combineren. Gaan ze stralend en trots mee naar school.
 

Cool & Comfy

Kleding van je kind moet natuurlijk superlekker zitten. Kies het najaar voor zachte stoffen en fijne prints. Dit vrolijke joggingpak kun je met van alles dragen. De stoere hoodie kun je openritsen en als jasje dragen in de nazomer. Wordt het wat kouder? Kies dan voor extra laagjes of gooi er een lekker warme -en knuffelbare- teddy jas overheen.
 

Blauw van jou

Dé trendkleuren van deze herfst zijn okergeel, donkerblauw en mooie bruintinten. Donkerblauwe jeans doen het altijd goed met deze kleuren en passen perfect bij de herfst. Voor de wat koudere ochtenden kun je kiezen voor fijne mutsen in de trendkleuren: cool en comfortabel, zonder koude oren.
 

Ruiten voor spruiten

Iets extra’s aan je look toevoegen? Ruitenprints zijn het helemaal dit najaar. Kies voor een mooi plissé rokje of hippe A-lijn rok en combineer deze met een kleur uit de ruit. Een mooi klassiek rokje maak je lekker stoer met sneakers of een coole sweater.
 

Makkelijk duurzaam

De collectie van C&A biedt je ontelbare duurzame kledingopties. Bijvoorbeeld heerlijk zachte materialen zoals recyclebare denim of zacht biologisch katoen. En lever je oude kleren in, dan krijg jij een kortingsbon voor je volgende aankoop.