In samenwerking met Kek Mama

‘Netkousen, een zwart jurkje en geen slip, zo moest ik een tijdschrift gaan kopen’

17.10.2022 14:20
easy toys grootste hobby seks Beeld: Getty Images

Jocelyn (34), getrouwd met Ricardo (35), moeder van Sydney (8) en Joey (4):

“Verbeelding is de beste fantasie en daarmee de ultieme aanloop naar een fantastische vrijpartij. Mijn man Ricardo en ik houden ontzettend van rollenspelen met daarbij behorende kleding en speeltjes. Geen kinderachtige verkleedpartijen of Carnavaleske kostuums, maar echt sexy outfits die lust opwekken. Ik heb inmiddels een la vol met kinky, avontuurlijke en romantische ‘stoeipakjes’. Om inspiratie op te doen, kijk ik graag op de site van EasyToys. Daar vind ik pikante lingerie, maar ook strakke jurkjes, catsuits en schoolmeisjeskostuums.

Ik ben altijd gek geweest op seks, maar als je al bijna twintig jaar samen bent en twee kinderen hebt, raak je niet meer 1,2,3 opgewonden van een tongzoen. Ricardo en ik hebben meer nodig dan alleen een verleidelijke blik. We kennen elkaar van 3havo. We kregen verkering en zijn sindsdien altijd samen geweest. Onze relatie is prima en ik mag niet klagen over Ricardo als minnaar. Hij is teder en totaal niet egoïstisch, zorgt altijd dat ik klaarkom. Maar om een vrijpartij te starten en in de juiste stemming te komen, laten we graag eerst al onze zintuigen prikkelen.

Speeltjes helpen, zoals mijn paarse stotende rabbit vibrator en G-spot vibrator. Evenals een romantisch muziekje en kaarslicht. Maar pas echt goed in the mood, komen we als ik een sexy rol speel in de slaapkamer. Daarvoor gebruik ik de webshop van EasyToys waar ik anoniem stoute pakjes kan uitzoeken. Ik heb best een curvy body, dus ik kan niet overal slagen en ik heb ook geen zin in vervelende opmerkingen. Maar hier hebben ze ook grote maten.

Inmiddels bezit ik al aardig wat pakjes: een zwarte catsuit met open kruis en open cups. Netkousen, jarretels en doorschijnende stringbody. Maar ook themapakjes voor als we iets verder gaan en een echt spel willen spelen. Favoriet is mijn Britney Spears schoolmeisjeskostuum en sexy verpleegsterpakje. Al in de badkamer begint mijn voorpret. Ik vind het super opwindend mijn make-up en haar aan te passen, zodat ik echt transformeer van Jocelyn-de-mama-van-Sydney-en-Joey, naar Jocelyn-dushi-van-Ricardo.

Een van de laatste keren ging Ricardo nog een stapje verder. Hij daagde me uit: zou ik in karakter naar buiten durven gaan? Ik mocht mijn jas aanhouden, maar daaronder moest ik een zwart jurkje zonder slip en met zwarte netkousen en hoge hakken dragen. Daarna kreeg ik als opdracht om een tijdschrift te kopen bij een winkel in de buurt. Ricardo liep naast me, zodat hij de blikken van anderen naar me kon volgen. Ik vond het doodeng om zo de straat op te gaan, maar ook opwindend, want alleen wij wisten wat ik (niet) aan had. We kwamen gelukkig geen buren of bekenden tegen, maar vonden het wel super spannend. Het zorgde voor een vrijpartij waar we nog lang op teren!”

Wil je meer lezen over hoe jij jouw fantasie kunt prikkelen? In oktober staat de Adventskalender centraal bij EasyToys en dat wordt gevierd met zes weken speelplezier. Kijk op easytoys.nl naar alle spannende fantasieën en laat je helemaal meeslepen.