In samenwerking met Kek Mama

Nadia: ‘In de vakantie hebben we tien keer zo vaak seks’

14.07.2022 13:17
betrapt tijdens de seksiësta Beeld: Getty Images

Hoe zit dat bij jou? Nadia (29), verloofd met Goffe (30), moeder van Jimmy (6) en Lily (4), vertelt over haar seksleven.

“Deze zomer geldt voor veel van onze single-vrienden als de Summer of Love. Dé periode om eindelijk weer eens seksueel los te gaan na alle corona-ellende. Maar ook mijn verloofde Goffe en ik kijken er naar uit! Na twee corona-jaren waarin we een verplichte staycation hielden, in plaats van liggend met onze billen op een tropisch strand, kunnen we eindelijk weer op reis. We hebben het meteen goed aangepakt door drie weken een huis te huren in de buurt van Valencia. Na twee weken komen mijn ouders over om op de kinderen te passen en vliegen wij door voor 8 dagen Ibiza. Daar houden Goffe en ik dan onze eigen Summer of Love!

Naast zes bikini’s en extra sexy strakke jurkjes, pak ik ook een aantal luxe sekspeeltjes in mijn Ibiza- koffer. Ideaal om de feestvreugde te verhogen op de hotelkamer, als we straks zonder kinderen zijn en alle tijd hebben voor elkaar. Voor mezelf heb ik een heerlijke zachte Rose G-spot vibrator van Bloom gekocht en Goffe krijgt een Cockringset van Boners.

Overgeven aan mijn man

Voor ons allebei heb ik een Kinky (S)Experience Starter Set besteld. Een pretpakket met wat bondage-spulletjes voor onze eerste kennismaking met soft sm. Alleen op onze hotelkamer, is het geen punt als Goffe me vastbindt aan het bed om te verwennen. Normaal lig ik altijd met een half oor te luisteren of er een kind roept of naar het toilet moet en ons dan toevallig kan horen of storen. Het lijkt me vrij traumatisch om mama dan te zien liggen in de boeien. Nu Jimmy en Lily straks onder het veilige toezicht van mijn ouders zijn, kan ik me helemaal overgeven aan het spel met mijn man.

In de vakantie vertienvoudigt ons seksgemiddelde. Normaal rennen Goffe en ik de hele dag door. We hebben een druk, jong gezin in combinatie met een eigen bedrijf. We staan om half zes op en storten tegen negen uur ’s avonds in. De slaapkamer, ons bed, het dient eigenlijk maar voor één doel: nachtrust. We mogen blij zijn als we een á twee keer per maand seksen. Zonder de stress van alle dag en met ruimte voor elkaar, vinden we elkaar gelukkig ook weer tussen de lakens.

Vroeger pakten we een momentje samen als de kinderen een middagslaapje deden, werd het een vluggertje onder de douche of wachten we totdat de kinderen sliepen. Maar dit jaar wordt het dus allemaal net even specialer met een extra week samen. Wat zeker meehelpt is dat we in weinig verhullende kleding lopen, regelmatig elkaar kussen en onze lijven al flink zijn opgewarmd. De mix van zon, zee, strand en sangria doe wonderen voor mijn libido. Het lijkt alsof ik vanzelf weer aanga in de sexy momma-modus!”

Wil jij meer lezen over de Summer of Love bij Easy Toys? In juli heeft EasyToys allerlei luxe speeltjes in de sale. Kijk op EasyToys welke speeltjes je het beste in jouw koffer kunt inpakken.