‘Deze adventskalender was precies wat onze relatie nodig had (in de slaapkamer)’

27.11.2023 11:00

Fieke en Tony (allebei 34) zijn trotse ouders van zoontje Dies (2 jaar). “Sinds we ouders zijn is, niet heel verrassend, ons seksleven een beetje ingedut,” aldus Fieke. “We willen daar graag wat aan doen vóórdat we überhaupt aan een tweede beginnen. Het zou fijn zijn als we elkaar in de slaapkamer weer terug vinden.” De populaire EasyToys adventskalender was meer dan welkom bij dit stel. Al helemaal uitverkocht in Nederland, maar niet getreurd; want je shopt nu de Engelstalige adventskalender hier! Net zo leuk en uitdagend, boordevol met spannende toys.

Fieke ontdekt nieuwe kanten van zichzelf

“Toen we elkaar leerden kennen waren we super avontuurlijk. We deden het o-ver-al. Ik vind Tony de meest aantrekkelijke man op aarde en nu hij vader is, is dat verlangen eigenlijk alleen nog maar groter. Het gekke is: we handelen er allebei niet naar. We zijn vaak moe en dan sluipt een potje horizontaal knuffelen er al heel snel in. Dan verkiezen we een nacht goed slapen boven elkaar. Ik denk dat we een duwtje in de goede richting nodig hadden, want er is een wereld voor ons open gegaan na het ontvangen van de adventskalender.”

“Ten eerste vond ik het erg leuk hoe de box is vormgegeven. Je krijgt direct zin om alles uit te pakken, maar dat hebben we niet gedaan. Een paar keer per week hebben we samen iets uitgepakt. Soms was het een speeltje voor hem, zoals een verstelbare cockring. En dan was het weer iets voor mij; ik heb ook solo nieuwe hoogtes ontdekt. Ik wist niet dat ik van penetratie kon komen, maar door het uitproberen van de Rabbit uit de box, heb ik precies ontdekt wat ik lekker vind op dat gebied.”

“Het allerbelangrijkst vond ik de lol die we samen hadden. Het is toch een beetje onwennig in het begin, iets uitpakken waarvan je weet dat het seksueel is, en dat je er dan voor je gevoel iets mee móét doen. Maar het ging helemaal vanzelf en juist dat ene duwtje, heeft ons in de slaapkamer weer samen gebracht. Ik denk dat de spanning ook heel wat sensualiteit en geiligheid met zich meebracht. Ik vond vooral de Love Language cards een welkom pakketje, omdat het ons ook mentaal dichter bij elkaar heeft gebracht.”

Tony wist niets van speeltjes voor mannen

“Ik dacht altijd dat ik wel wat van seks en speeltjes af wist, maar boy was I wrong. Ik vond vooral één van de eerste doosjes geweldig, omdat ik daarmee Fieke helemaal gek kon maken. Wat er precies in zat vertel ik niet, maar het is echt de moeite waard om alle doosjes samen open te maken. Misschien was ik een beetje vergeten hoe het was om zo close met elkaar te zijn. Ook als vader heb je echt niet altijd zin, maar als we dit dan doen, dan mis ik de lol en seks die we in het begin van onze relatie altijd hadden. En die stroker die erbij zat: ongekend. Ook solo bezig zijn maakt het verlangen naar je partner weer groter.”

Erotische Adventskalender 2023

Enthousiast geworden? Beleef nieuwe sensaties met de AMORELIE adventskalender. Je hebt in één klap 24 toys in huis die verder gaan dan de vijf zintuigen die je al bekend zijn. Verras elkaar iedere dag opnieuw met iets nieuws om jullie seksleven te verrijken of verwen lekker jezelf. Kijk op easytoys.nl voor alle cadeau-ideeën en laat je helemaal meeslepen in spannende avonturen.