bijzondere minigolfbanen
Beeld: Unsplash

In het donker of tussen reusachtige dinosaurussen: deze minigolfbanen zijn nét even anders, maar dubbel zo leuk. 

GlowGolf - Rotterdam

Bij deze baan speel je minigolf in het thema Hollywood. Ontdek de wereld van film en fantasy - in het donker, want glowgolf speel je met een geweldig fluorescerend decor. Draag je een speciale 3D bril (aan de kassa te krijgen) en witte kleding, dan wordt de beleving nog groter.

Article continues after the ad

Houd vooraf wel rekening met de coronamaatregelen, zoals afstand houden en het gebruik van desinfecterende handfoam.

 

Midgetgolftuinen – Lage Vuursche

Wil je een balletje slaan op gravel of gras? Of kies je liever voor een uitdagend parcours met fantasierijke bouwsels waardoor de bal de meest onverwachte routes aflegt? Bij de midgetgolftuinen in de bossen van Lage Vuursche kun je kiezen uit drie soorten midgetgolfbanen met elk 18 holes. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar worden kinderfeestjes georganiseerd.

Reserveren is niet nodig, maar als je in groepsverband komt moet je i.v.m. corona wel afstand houden.

 

Lees ook
5x verrassende uitjes >

 

Jurassic Golf – Gouda

Dino-fans kunnen hun hart ophalen bij Jurassic Golf in Gouda: midgetgolfen tussen reusachtige dinosaurussen die dwars door het parcours staan. In 18 holes kom je langs verschillende dino’s en is het een hele klus om - zonder afgeleid te worden - een hole-in-one te slaan. Ga jij de uitdaging aan?

 

Boerengolf – Almere

Een variant op het echte golfspel: de bal is groter en de club bestaat uit een klomp aan een stok. Boerengolf kan gespeeld worden in groepen van minimaal twaalf personen, die worden opgedeeld in kleine groepjes die tegen elkaar strijden. Leuk om te combineren met een lunch of potje boogschieten dat ook op het terrein georganiseerd wordt.

 

Linnaeushof – Bennebroek

Bij deze outdoor minigolfbaan met 18 holes is het thema ‘Nederlands inheemse dieren.’ Bij elke hole staat een bordje met een vraag over bijvoorbeeld eenden, vossen, lieveheersbeestjes of spitsmuizen. Zo kunnen kinderen op een speelse manier meer te weten komen over de natuur. Een potje is gemakkelijk te combineren met een bezoek aan speeltuin de Linnaeushof, want hij maakt onderdeel uit van het park.

Wel even vooraf reserveren i.v.m. de coronamaatregelen.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >