10x kindvriendelijke B&B’s in Nederland

05.03.2019 19:41
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Kopje koffie, croissantje en een eitje: heerlijk, een uitgebreid ontbijtje in het weekend. Bij een Bed and Breakfast is de ochtendstress ver weg en begin je de dag goed.

Wij hebben een aantal leuke en kindvriendelijke B&B’s in Nederland voor je op een rij gezet.

 

De Hooge Stukken – Eelde

Met een schommel, rekstok, ringen én een klim- en speelhuis in de tuin is het bij deze bed & breakfast heerlijk toeven voor kinderen. Je slaapt in één van de drie luxe en comfortabele appartementen en kinderen onder de 2 jaar zijn gratis. In de buurt zijn veel leuke uitstapjes te maken, zoals een bezoek aan het Klompenmuseum.
Adres: Westerhorn 35, Eelde
 

Nieuwe Beusink – Winterswijk

Een aparte huiskamercafé-pub met biljart, een enorme tuin, speeltuin én jeu de boules-banen: als gezin hoef je je hier niet te vervelen. Deze B&B ligt midden in een recreatiegebied aan de rand van Winterswijk. Lekker rustig, dus. Je kunt er ook een vakantiehuis huren tot 5 personen, waarbij je broodjes kunt laten bezorgen of ontbijt kunt bijboeken.
Adres: Nieuw Beusinkweg 20, Winterswijk

Lees ook
Deze vakantiebestemmingen in Nederland zijn ideaal met kinderen >

 

Olthuys – Vorden

Gelegen in de Achterhoek en grenst direct aan natuurgebied ’t Grote Veld. Je hebt er veel ruimte, er is een trampoline, hangmat, schommel en bergen speelgoed voor kinderen. Helemaal leuk: kinderen slapen in een bedstee.
Adres: Mosselseweg 5, Vorden
 

De Appelhoek – Wijdenes

Koeien, kalfjes, pony’s, poezen en kittens: deze biologische belevenisboerderij is een walhalla voor dierenliefhebbers. Kinderen mogen mee het land op om de koeien op te halen en te melken, terwijl jij geniet van de sauna en de natuur.
Adres: Zuiderdijk 46, Wijdenes
 

De Visithor – Rotterdam

Ooit geslapen op een boot? In hartje Rotterdam kan het. De Visithor is een verbouwd werkschip uit 1955 en van alle gemakken voorzien: keuken, kachel, tv en WiFi. De boot ligt in de buurt van de Erasmusbrug en Markthal, dus jullie lopen zo te stad in. Tip: neem met mooi weer een watertaxi. Vinden je kinderen vast leuk.
Ligplaats: Wijnhaven, Rotterdam
 

Erve Hulsbeek – Oldenzaal

Als je koters zich hier niet kostelijk vermaken, dan weten we het niet meer. Je hebt er namelijk een manege, zwemvijvers, een speeltuin, skate- en zelfs een kartbaan. Jij kan trouwens lekker in de sauna. Adres: Oude Almeloseweg 13, Oldenzaal

 

Lees ook:
10x leuke slaapplekken met je kind >

 

Slapen in het bos – Apeldoorn

Wakker worden middenin het bos, met alleen de geluiden van zingende vogels om je heen? Boek dan een overnachting in het huisje van Slapen in het Bos. Met fijne boxsprings, een keuken, zitgedeelte en badkamer ben je hier van alle gemakken voorzien. ’s Ochtends ontvang je een heerlijk ontbijtje – voor kinderen met een speciale verrassing – en bij mooi weer eet je die lekker buiten op je eigen terras. 
Adres: Asselsestraat 405, Apeldoorn
 

De Voort – Venlo

De Voort in Venlo heeft een geweldig zwembad in de tuin, een eigen entree, openslaande tuindeuren en een prachtterras. Neem een paar opblaasdieren mee en je kinderen zijn het hele verblijf zoet. En dat terwijl jij in het zonnetje eindelijk toekomt aan je boek.
Adres: Voortweg 32, Venlo
 

Wertemerhoeve – Evertsoord

Deze boerderij is omgebouwd tot Bed and Breakfast én er zijn drie poepchique vakantiewoningen bijgebouwd. Fietsen en wandelen kan in de Limburgse Peel, maar je doet je kind vast ook een plezier met – op steenworp afstand – Attractiepark Toverland.
Adres: Wertemerweg 6, Evertsoord
 

De Oude Pastorie – Lisse

Na een bezoekje aan de Keukenhof is het fijn overnachten in hartje Lisse bij B&B De Oude Pastorie. Het is een monumentaal pand uit 1876 met drie kamers in verschillende stijlen. De volgende ochtend geniet je in de eetkamer van een heerlijk ontbijtje en voor de kinderen is er een mooie speelhoek.
Adres: Grachtweg 2, Lisse

 

Meer B&B’s vind je hier.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >