Patricia over hét seksspeeltje van het moment: ‘Soloseks it is!’

12.01.2024 08:00
Patricia van Liemt

Patricia van Liemt is radiopresentator, schrijver en moeder van Maria (13) en Phaedra (10). Elke vrijdag schrijft ze rake, eerlijke, grappige en vooral herkenbare columns over haar leven en het moederschap.

Er zijn er inmiddels 75 miljoen van verkocht! En in het oerdegelijke Zwitserland relatief nog de meeste. Wat mij overigens verbaasde, want de gemiddelde Zwitser komt op mij zeer preuts over. Maar achter gesloten deuren is het libido van Heidi kennelijk het grootst. Ik heb het over de Satisfyer. Hét seksspeeltje van dit moment. Nou lieve lezer, ik heb er ook een gekocht. Een matzwarte. En als ik eerlijk ben, was de feminist in mij heel blij dat het niet eens een roze fallus look-a-like was, maar toch moest ik even wennen aan de kleur en de vorm. Een ruwe bolster.

Weer een app

Verpakt in een mooie stevige doos, lag hij daar achter een glanzend plastic raampje te shinen. Oke, niet te shinen, want hij is dus mat zwart, maar je snapt wat ik bedoel. Wat ik tegenwoordig een enorme afknapper vind, zijn te veel technische mogelijkheden op apparaten. Mijn oven kan ik zelfs met wifi- verbinding aanzetten en mijn tandenborstel kan communiceren met acht satellieten. Goed, er zullen legio vrouwen (en mannen) zijn die daar wel heel warm van worden, maar ik denk alleen maar ‘moet ik wéér een app downloaden’.

Lees ook – ‘Mijn kinderen zijn blijkbaar te oud voor een dubbele achternaam’ >

Dus toen ik de doos van mijn nieuwe seksspeeltje opende en acht icoontjes zag, was mijn zin weg. I kid you not; er zitten 8 features op dat ding; vibration creator, remote control, playlist stimulation, 100% data security, o-booster, ambient stimulation, remote stories en een chatfunction. Wat?! Kun je ook chatten? Hoe dan? En met wie wil je in godsnaam chatten op dat moment? ‘Zullen we zo even koffie doen en bijpraten? Liefs mama’.

Reviews

Nee, ik snapte daar helemaal niets van. Maar omdat ik nu eenmaal nieuwsgierig van aard ben, ging ik bij een vriendin te rade. Ik weet dat ze er ook eentje in haar nachtkastje heeft liggen en vroeg haar of ze die apps weleens gebruikte. Zij vertelde in geuren en kleuren dat ze al deze functies juist super leuk vindt. Zo laat ze bijvoorbeeld haar Tinderdates op afstand het speeltje bedienen. En ze is er recent achter gekomen dat je vier verschillende dates het apparaat kan laten bedienen. Vroeger noemden we dat een orgie, vandaag een leuke appfunctie. Waar ik vooral heel hard om heb gelachen zijn de reviews van dat ding: ‘Dit cadeau geven aan mijn vriendin was de grootse fout van mijn leven. Ze gebruikt de Satisfyer nog vaker dan haar tandenborstel. Ik zie het met lede ogen aan. Mijn advies voor mannen is; koop dit seksspeeltje niet voor je vriendin.’

“Vroeger noemden we dat een orgie, vandaag een leuke appfunctie”

Maar lady girlfriends mijn advies is, koop ‘m vooral voor jezelf. Hup, alle taboes de deur uit en self-love erin. Soloseks it is! En mannen…als jullie mazzel hebben krijgen jullie misschien een QR-code.