De leukste kapsels met krullen voor je dochter

19.06.2024 13:02
Bron: Pexels

Heeft jouw dochter een bos vol prachtige krullen, maar zitten ze soms in de weg of worden ze wat pluizig? Dit zijn leuke kapsels die jij kunt maken.

Met krullen kun je een hele hoop doen. Je kunt er allerlei soorten vlechten mee maken, zowel gewone vlechten als volledig ingevlochten, maar ook knotjes kunnen heel leuk staan. Om het haar uit het gezicht van je dochter te halen kun je ook voor half up, half down gaan, waarbij de krullen toch nog half los hangen. Keuze is er genoeg. Kijk hier voor een aantal tips.

Tien verschillende kapsels

10 verschillende kapsels

Van een half up, half down knot, tot staarten en meerdere soorten vlechten. In deze video laten ze kort zien hoe je tien makkelijke kapsels kan maken, waarbij ook de vlechten makkelijk te maken zijn, zelfs als je kind haar hoofd veel beweegt. Meestal heb je maar één of twee elastiekjes nodig. Ideaal voor als je weinig tijd hebt in de ochtend.

Lees ook: Zo maak je de beroemde Anna vlecht na, 3 verschillende technieken

Verschillende soorten vlechten

Dit kapsel is handig als je de vlechten een aantal dagen wil laten zitten. Je vlecht het haar namelijk volledig in. Dit doe je stap voor stap door steeds op meerdere plekken vlechten te maken. Zo wordt jij gezien als de moeder die de meeste creatieve kapsels kan maken.

Half ingevlochten

Gevlochten

Hier komt ook iets meer invlechten bij kijken.

  • Je maakt eerst twee staartjes bovenin en maakt hier een vlecht van.
  • Zet het overige haar aan beide kanten vast in een staart.
  • Leg het vervolgens om de donut heen, zodat de donut compleet bedekt is.
  • Het overige haar aan de zijkant van de donut vlecht je samen en zet je vast met een schuifspeldje.

Probeer deze leuke en creatieve kapsels nu uit.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama