Winnen: zwangerschapscursussen van Baby op Komst

10.07.2023 11:36

Wat is er fijner dan gezond zwanger worden, zijn én ook nog eens goed voorbereid je bevalling en babytijd tegemoet gaan? Doe mee en maak kans op de zwangerschapscursussen van Baby op Komst!

Wie gezond zwanger wil worden of zijn, zal zich snel realiseren dat zowel je voeding als leefstijl grote invloed hebben. Niet alleen op jouw zwangerschap maar ook op de gezondheid van je kind. Een zwangerschapscursus kan je helpen om je goed voor te bereiden op wat je allemaal te wachten staat. Over een goede voorbereiding gesproken.. hoe je bevalling verloopt weet je van tevoren nooit (en dat is maar goed ook). Wat kan helpen, is je goed inlezen over wat je lichaam doet en kan tijdens de bevalling, maar ook door fit te blijven. Daarmee maak je het voor jezelf – en de kleine – een stuk makkelijker.

Een goede voorbereiding is…

Maar ook daarna, als de bevalling achter de rug is, kan een zwangerschapscursus uitkomst bieden. Het is heel normaal dat je als kersverse papa of mama met je handen in het haar zit. Want waarom huilt je kind, waarom wil hij niet slapen en wat doe je bij krampjes? Dankzij de verschillende cursussen van Baby op Komst ben je voorbereid op de babytijd, maar leer je ook daarna je baby goed kennen én herstel je fijn en actief!

Voordelen van deze cursussen

  • Geen vaste tijden of lesmomenten waardoor ze altijd in jouw drukke schema passen
  • Gratis vele extra downloads bij iedere cursus zoals bijvoorbeeld audio ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
  • Je kijkt de lessen zo vaak terug als je wilt.

Meedoen

Als je meedoet aan deze winactie maak je kans op de zwangerschapscursussen van Baby op Komst. Om kans te maken, vul je het aanmeldformulier hieronder in. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is genieten van je zwangerschap, en als ie er eenmaal is, ook van de kleine uiteraard!