Winnen: Een Rosefield ketting voor jou én je mede-supermom

04.03.2023 09:00

Hoe vaak sta jij eigenlijk stil bij de bijzondere band tussen jou en die ene mede-moeder? De vrouw die je laat lachen als je het even niet meer ziet zitten of van iedere playdate weer een feestje maakt? Doe mee aan onze actie en win een prachtige ketting om jullie band te vieren. Omdat zij dat verdient (en jij ook).

Denk aan die lieve vriendin met wie je alle ins en outs, juist de niet-rooskleurige, over het moederschap kan delen. Je eigen moeder die iedere dag nog voor je klaarstaat of de behulpzame schoolpleinmoeder die je alleen vaag van gezicht kende, maar jou toch uit de brand hielp toen je het zelf even niet meer wist. De mede-moeder die misschien niet om de hoek woont, maar je dag en nacht kan appen met je al je vragen en zorgen. Of de moeder met wie je je heel even geen moeder hoeft te voelen, waar de wijn altijd koud staat en je weer helemaal oplaadt.

Alle soorten moeders

De moeder die je kind even vastpakt in de supermarkt, zodat jij rustig een boodschap kon doen. Die voor je opkomt als je je kwetsbaar durft op te stellen. De moeder die het totaal anders doet dan jij, maar voor wie je ongelooflijk veel respect hebt. Met wie je keihard kan lachen en huilen, al is het maar omdat het lachen zo zeer doet. Soms vergeet je, in de hectiek van de dag, uit te spreken hoezeer je haar waardeert.

Winactie

Jij kunt haar nu verrassen. Wij mogen namelijk een prachtige kettingset weggeven van Rosefield om jullie bijzondere band te vieren. De ovaalvormige hanger staat symbool voor verbinding en vriendschap/familie. Wij geven 5 sets weg. Je kan de twee kettingen cadeau doen, maar je kan ook eentje zelf houden en de ander aan jouw super-mom zodat jullie je speciale band kunnen vastleggen. De kettingen zijn te personaliseren met een initiaal. Hoe leuk is dat!

Meedoen is simpel. Vul het aanmeldformulier* in en wie weet kun jij haar binnenkort verrassen.

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat Kek Mama je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgt (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven). Winnaars krijgen eind maart bericht.

 

87% van de moeders in Nederland heeft te maken met momshaming, blijkt uit onderzoek van Kek Mama. Dat vond de redactie zó schokkend, dat ze een campagne is gestart: Kek Mama lanceert mombracing, de tegenhanger van momshaming, en roept alle moeders op om elkaar voortaan te steunen in plaats van te bekritiseren.

In samenwerking met Kek Mama