Vier & win: Prénatal bestaat 65 jaar! (en jij kan een giftcard t.w.v. €65,- winnen)

11.04.2024 08:00

Hieperdepiep hoera! Prénatal viert dit jaar hun 65-jarig jubileum. Wie jarig is trakteert, dus wij mogen van Prénatal 3x een giftcard t.w.v. €65,- weggeven! Lees snel verder en doe mee.

Al generaties lang ontdekt Prénatal samen met jou, je ouders, oma’s en opa’s, tantes en ooms en vooral de kleintjes, allerlei bijzondere momenten. Op de momenten dat je het even niet zag zitten, maar ook bij mooie mijlpalen zoals de geboorte en eerste stapjes: Prénatal is er al 65 jaar met hun uitgebreide assortiment voor jou als (aanstaande) ouder en je kindje.

De eerste winkel

De allereerste Prénatal was te vinden in Groningen. 65 jaar geleden werd het opgericht door broers en zus Meijer. Al sinds 1959 is Prénatal dé go-to plek voor (toekomstige) ouders, waar je alles vindt wat je nodig hebt en meer! Van de veiligste autostoelen tot de mooiste kleertjes, bij Prénatal ben je aan het juiste adres voor jou en je kleintje. Want laten we eerlijk zijn, het ouderschap brengt genoeg vragen en onzekerheden met zich mee.

Met maar liefst 38 winkels, inclusief citystores, megastores, boetieks én een handige webshop, is Prénatal dé ultieme plek voor ouders in spe en zij die al volop in het avontuur zitten. En ze staan nu dus al 65 jaar lang voor jou klaar! Ontdek hier alles over dit jubileum.

Vier mee en win!

Wil jij de mooiste en fijnste items shoppen voor jou en je kindje? Je maakt kans op één van de drie Prénatal giftcards (t.w.v. €65,-) door alleen onderstaand winactieformulier in te vullen. Wie weet feliciteren we niet alleen Prénatal met hun 65-jarig bestaan, maar straks ook jou met het winnen van deze giftcard!

De winactie loopt tot en met 28 april. Winnaars krijgen na die datum bericht per e-mail. Wij zullen de contactgegevens vervolgens delen met Prénatal, zodat zij de giftcard naar de winnaars op kunnen sturen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prénatal.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama