Gratis babydoos, zwangerboxen en cadeaus: onze top 7

12.01.2023 12:00
stoppen met de speen zo doe je dat Beeld: Shutterstock

Je hoeft slechts een blik te werpen op menig babyuitzetlijstje en het begint je al te duizelen. Want man, wat moet je veel aanschaffen als er een kind op komst is. Gelukkig helpen de verschillende Zwanger- en Babyboxen je een beetje vooruit. En jawel: ze zijn hartstikke gratis.


Wij hebben onze top 7 gratis babyboxen en andere gratis baby items voor jou op een rijtje gezet.

 

Gratis zwangerbox en babycadeau

 

Zwangerbox en babycadeau Ouders van Nu

In deze mooie zwangerbox vind je verschillende tijdschriften, exclusieve kortingen van Centerparcs, mijlpaalkaarten en een hydrofiele doek. En leuk voor als je baby geboren is: het Babycadeau. Vraag ‘m aan en ontvang de box thuis! 

 

 


 

Gratis de blije doos

De Blije doos

Mama worden is één groot feest, dat moet natuurlijk gevierd worden! Als je je aanmeldt voor de blije doos van WIJ, ontvang je leuke items van onder andere Prénatal, Nijntje, Pampers, het WIJ magazine en een babymutsje mét naam. 

 


 

Gratis welkom op de wereld Hoogvliet

Welkom op de wereld pakket Hoogvliet

Bij Hoogvliet leggen ze je als bijna-mama in de watten met veel voordeel, informatie en fijne producten vanaf week 32 van je zwangerschap. Is je kindje geboren? Dan ontvang je het Welkom op de Wereld pakket met wel €30,- aan gratis babyproducten en nog meer fijne cadeaus!

 


 

Gratis Kiekeboebox PLUS

Kiekeboebox van PLUS

Ben je inmiddels net mama geworden? Dan verwent PLUS je met een een heel fijn cadeaupakket, de Kiekeboebox! In deze box vind je gratis babyproducten en kraamproducten t.w.v. 40 euro die je op dat moment goed kunt gebruiken!

 


 

Gratis Zeeman rompertje

Gratis rompertje van Zeeman

Rompertjes kun je als kersverse moeder niet genoeg hebben. Met alle ontplofte poepluiers, knoeipartijen en lekkages blijf je nieuwe rompers aantrekken bij je kleine. Meld je aan en haal je gratis biologisch katoenen romper op in een Zeeman winkel.

 


 

Gratis geboortekaartje proefdruk Kaartje2Go

Gratis proefdruk geboortekaartje

Heb jij al in gedachten hoe het geboortekaartje er uit moet komen te zien? Ontwerp erop los en vraag jouw gratis proefdruk van het geboortekaartje aan via Kaartje2Go. In het gratis pakket vind je ook voorbeelden van luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Zo maak jij straks de perfecte keuze, handig!

 


 

Gratis proefpakket kinderboeken

Gratis Kwebbels kinderboeken pakket

Is jouw kindje ook zo dol op lezen? Ontdek het gratis kinderboekenpakket van Kwebbels. Je ontvangt vier leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken, welke is samengesteld op basis van de leeftijd van je kindje. Vraag het pakket gratis aan, je betaalt alleen de verzendkosten van €6,95. Na de eerste maand wordt het een abonnement, tenzij je zelf opzegt. 

Ook leuk: maak kans op gratis geboortekaartjes 

Wil je kans maken op gratis geboortekaartjes? Dan wordt het mikken geblazen. Beval jij namelijk op je officiële uitgerekende datum, dan ben je de gelukkige winnaar en ontvang je je geboortekaartjes gratis. Hier doe je mee!

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.