10-jaar-nick-simon

Het was me 't jaartje wel voor Nick & Simon, zowel privé als qua werk. Daarom vanavond: een mooie tv-special over Nederlands bekendste muziekduo.

Niet alleen liet Nick in september op creatieve wijze weten dat hij en zijn vrouw een derde kind verwachten én maakte Simon vorige week bekend dat hij vader wordt, ook bestond het duo in 2016 al 10 jaar. Hoog tijd om dit alles te vieren, vond SBS 6.
 

Gegarandeerd gezellig

In de special '10 jaar Nick & Simon' wordt het tweetal door de altijd grappige Kees Tol, tevens goede vriend van het duo, geïnterviewd over het jubileum. Ook delen familie, vrienden en collega's persoonlijke verhalen en zingen Nick & Simon - uiteraard - nog enkele nummers. Om de avond helemaal af te maken, spelen ze na het interview hun grootste hits en beste meezingers live in Paradiso: gegarandeerd gezellig, dus.
 

Benieuwd? Hier alvast een voorproefje:

 

 

'10 jaar Nick & Simon' en 'Nick & Simon live in Paradiso' zijn vanavond vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6.

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >