10-jaar-nick-simon

Het was me 't jaartje wel voor Nick & Simon, zowel privé als qua werk. Daarom vanavond: een mooie tv-special over Nederlands bekendste muziekduo.

Niet alleen liet Nick in september op creatieve wijze weten dat hij en zijn vrouw een derde kind verwachten én maakte Simon vorige week bekend dat hij vader wordt, ook bestond het duo in 2016 al 10 jaar. Hoog tijd om dit alles te vieren, vond SBS 6.
 

Gegarandeerd gezellig

In de special '10 jaar Nick & Simon' wordt het tweetal door de altijd grappige Kees Tol, tevens goede vriend van het duo, geïnterviewd over het jubileum. Ook delen familie, vrienden en collega's persoonlijke verhalen en zingen Nick & Simon - uiteraard - nog enkele nummers. Om de avond helemaal af te maken, spelen ze na het interview hun grootste hits en beste meezingers live in Paradiso: gegarandeerd gezellig, dus.
 

Benieuwd? Hier alvast een voorproefje:

 

 

'10 jaar Nick & Simon' en 'Nick & Simon live in Paradiso' zijn vanavond vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6.

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >