10-jaar-nick-simon

Het was me 't jaartje wel voor Nick & Simon, zowel privé als qua werk. Daarom vanavond: een mooie tv-special over Nederlands bekendste muziekduo.

Niet alleen liet Nick in september op creatieve wijze weten dat hij en zijn vrouw een derde kind verwachten én maakte Simon vorige week bekend dat hij vader wordt, ook bestond het duo in 2016 al 10 jaar. Hoog tijd om dit alles te vieren, vond SBS 6.
 

Gegarandeerd gezellig

In de special '10 jaar Nick & Simon' wordt het tweetal door de altijd grappige Kees Tol, tevens goede vriend van het duo, geïnterviewd over het jubileum. Ook delen familie, vrienden en collega's persoonlijke verhalen en zingen Nick & Simon - uiteraard - nog enkele nummers. Om de avond helemaal af te maken, spelen ze na het interview hun grootste hits en beste meezingers live in Paradiso: gegarandeerd gezellig, dus.
 

Benieuwd? Hier alvast een voorproefje:

'10 jaar Nick & Simon' en 'Nick & Simon live in Paradiso' zijn vanavond vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6.

Heb je een peuter, dan kun je er donder op zeggen dat-ie alles wat hij tegenkomt in zijn mond wil stoppen. Of in z’n neus, zoals het Amerikaanse jochie Jayce deed. Onmogelijke opgave om het er zonder drama uit te krijgen, zou je denken. Dat geldt echter niet voor vader Josh: die bedacht deze geniale oplossing – en ach, het snot nam hij maar op de koop toe.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

In huize Eden-Laurenz zitten Mark en Bobbi niet stil: de twee gaan op barista-cursus om de ene na de andere goddelijke cappuccino te kunnen maken - en dat is zo makkelijk nog niet. Wel nuttig, want door de doorkomende kiezen van Brandon (lees: slapeloze nachten) kunnen ze wel een goeie bak gebruiken.

Bron: LINDA.tv

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >