Zwanger of net moeder geworden? Kom naar het ‘In De Wolken Festival’

20.08.2019 08:22
zwanger-in-de-wolken-festival

Van de mooiste babykleding en een wandelwagenparcours tot lekker eten en drinken: bij de tweede editie van het ‘In De Wolken Festival’ van Ouders van Nu vind je alles wat je moet en wilt weten over je zwangerschap of pasgeboren baby. 

En dat maar liefst drie dagen lang: op 17, 18 en 19 oktober in de Expo Haarlemmermeer. Iedereen met een dikke buik of baby kan hier shoppen, workshops volgen en inspiratie opdoen. Allemaal in festivalsfeer. 

 

Workshops

Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het festival vinden de hele dag door masterclasses plaats en krijg je antwoord op al je vragen.  Of ga langs de stylistes voor een gratis stijladvies.

 

De dikke buikenlunch

Ook leuk: bunkeren tijdens de dikke buikenlunch, picknicken en kinderwagens testen. Bijtanken kun je op de relaxte loungebanken, bij de foodtrucks of in de borstvoedingslounge. Als dat niet fijn klinkt…

 

 

Lees ook
Festivalmoeders: ‘Ik heb altijd geroepen dat ik naar feestjes zou blijven gaan toen ik moeder werd’ >

 

Kom je ook naar het evenement van Ouders van Nu? Bestel dan hier je toegangskaarten en profiteer van een fijne (duo)deal.

 
Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >