Bij deze zomerkampen surft, klautert of acteert jouw draak erop los

20.06.2023 12:53
zomerkampen kinderen Beeld: Getty Images

Nieuwe dingen leren, plezier maken met andere kinderen en een stapje dichter bij zelfstandigheid. Van deze kampen komt je kind in ieder geval met fantastische herinneringen thuis.

Lekker sportief

Stuiterbal in huis? Tijdens de sportieve dagkampen van SimonSPORT raken kinderen hun energie wel kwijt. Tennis, voetbal en hockey staan centraal in hun sportprogramma’s. Ze leren de nieuwste technieken, tactieken en trucs. Voor kinderen van 8 tot en met 17 jaar.

Surfspektakel

Op het Quiksilver Surfkamp van DJUS is het vijf dagen lang een surfspektakel. Het kamp bestaat uit twee dagdelen: surfles en een andere activiteit, zoals suppen of kiten. Kinderen kunnen blijven slapen in Camperduin in Schoorl, maar het kamp is ook mogelijk zonder overnachting. Heel fijn: ze mogen eerst een dagje komen kijken, activiteiten uitproberen en instructeurs ontmoeten.

Natuuravontuur

Op prachtige buitenlocaties in de natuur van Oldebroek en Overasselt organiseert Club Adventure zomerkampen. Een kleine greep uit hun aanbod: Game & Reality Camp, Survivalkamp, Crea Girls Camp, Bushcraft Lodge Camp en Adventure & Fun. Kortom: veel avontuur in de natuur. Met of zonder overnachting en voor verschillende leeftijdsgroepen.

Tweetalig

Tijdens Summer Camp leren kinderen met spelen, bewegen, muziek en creatieve activiteiten spelenderwijs Engels. Engels voor Bengels organiseert kampen door het hele land, dus zeker ook bij jullie in de buurt. Zonder overnachting voor kinderen tot en met groep 7 (Summer Camp) of met overnachting voor kinderen van groep 7 en 8 (Junior Camp). En voor tieners het speciale Teen Camp. Wees maar voorbereid op de terugkomst van je tweetalige (b)engeltje.

Op de planken

Een theaterdocent, regisseur, zang- of dansdocent of artiest als begeleider. Hoe vet, bij de zomerkampen van Xapp. Kinderen gaan aan de slag met zang, acteren of filmen tijdens deze vijfdaagse kampen (met overnachting). Ouders mogen zich verheugen op een avondje uit, want elke kampweek eindigt met een voorstelling, presentatie of film.

Op kidsproof.nl vind je alle vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen bij jou in de regio. Voor overdag óf iets verder weg met overnachting.

Die zes lange weken zomervakantie vliegen voorbij als je gaat glijbaanroetsjen, boswandelen, racen met trekkers of een bezoekje brengt aan de Romeinen. Of een van de andere leuke uitjes die Kidsproof.nl voor je verzamelde. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke uitjes er allemaal in de buurt zijn.