In samenwerking met Kek Mama

Weer eens wat anders dan Zuid-Frankrijk: maak een rondreis door het prachtige Scandinavië

08.03.2023 13:58

Beren spotten in het bos, met een speedboot langs een immens fjord varen en wandelen over een waanzinnige gletsjer: hoe leuk die zoveelste trip naar de Zuid-Franse stranden ook is, vakantie vieren in de ongerepte natuur van Scandinavië wordt voor het hele gezin een onvergetelijke ervaring. 

 

Wist je bijvoorbeeld dat je tijdens de Arvid-rondreis van Buro Scanbrit in Zweden letterlijk tussen de beren kunt slapen? Oké, niet in een krakkemikkig tentje natuurlijk, dat zou wat te gevaarlijk zijn, maar in een fantastische wildernishut die van alle gemakken voorzien is. En wat dacht je van raften op de rivieren rondom Idre? Met een ervaren gids maak je een tocht over verschillende stroomversnellingen en kijk je je ogen uit door de unieke natuur. Kortom: spanning gegarandeerd.

Kanoën in kraakheldere meren

Zweden is trouwens niet het enige land waar je met je kind de meest bijzondere avonturen beleeft, want ook in Noorwegen is het als natuurliefhebber geweldig toeven. Zo kun je tijdens de Frida-rondreis kanoën in kraakheldere meren, wandelen over een machtige gletsjer, het mooiste fjord van het land bewonderen vanuit een speedboot én Vikingen ontmoeten. En hou je vast: dit is nog maar een kleine greep. Wedden dat je kind het hier jaren later nog over heeft?

Photo credit: Vegard Aasen

Ga voor gemak

De experts van Buro Scanbrit, dé vakantiespecialist van Noordwest-Europa, kennen de mooiste plekken en helpen jou graag bij het plannen van jouw trip. Zo weet je zeker dat je in de fijnste accommodaties slaapt en je excursies naadloos op elkaar aansluiten. En dat je – ook niet onbelangrijk – geen bezienswaardigheid overslaat. Daarbij begint je vakantie al zodra je aan boord stapt van de ferry van Stena Line. Met gratis WiFi, winkels en genoeg vertier voor de kinderen kan jouw reis niet relaxter starten.

Meer weten? Bekijk de leukste familievakanties naar Zweden en Noorwegen via buroscanbrit.nl