Voor deze zonbestemmingen zit je (maximaal) 3 uur in het vliegtuig

08.05.2017 10:35
zonbestemmingen-3-uur-vliegtuig

Zie je het niet zitten om uren met je peuter in het vliegtuig te zitten, maar wil je wel genieten van de zon? Boek dan een vakantie naar een van deze lekkere zonbestemmingen: je bent er in minder dan 3 uur.

Turkije

Wil je voor een prikkie optimaal ontspannen in de zon? Dan is Turkije (in Bodrum ben je in 3 uur) perfect. Boek een all inclusive resort met flink zwembad en leuk animatieteam en je kinderen zijn verzekerd van een topvakantie. Zorg wel voor voldoende zonnebrandcrème en een hoedje, want vooral in de zomer kan het snikheet zijn. September is met een gemiddelde temperatuur van 28 tot 30 graden zonder twijfel de beste maand om naar Turkije te gaan. 

Lees ook
5x leuke vakantieparken in Nederland >

 

Spanje

Ja hoor, Spanje is altijd goed. Er is zon, strand, lekker eten, er zijn kindvriendelijke vakantieparken en je bent er zo. Naar Mallorca en Costa Brava vlieg je bijvoorbeeld in 2 uur. Voor de Canarische Eilanden is de zit iets langer: zo’n 4 uur.

 

Kroatië

Kroatië is een ideale vakantiebestemming voor jezelf, maar ook voor kinderen. Je zit slechts 2 uur in het vliegtuig én je weet zeker dat de zon schijnt. Ook word je zowat doodgegooid met water- en attractieparken. Maar wil je liever rust, stilte en ontspanning, dan heeft het land de mooiste stranden met kraakhelder water. Neem wel waterschoentjes mee (en niet alleen voor je kinderen), want de Kroatische kust kent vooral kiezelstranden.

 

Frankrijk

Kampeerders met kinderen trekken massaal naar Frankrijk. Niet gek dat dit een van de populairste vakantiebestemmingen met kinderen is, want het land staat vol met leuke campings en als je naar Zuid-Frankrijk gaat heb je zelfs zongarantie. Je kunt er met de auto naartoe, maar stap in het vliegtuig en je bent in ongeveer 2 uur klaar.

 

Italië

Eén van de meest complete vakantielanden in Europa is Italië: je hebt er lekker eten, een prachtige natuur en een ellenlange kustlijn met mooie stranden. Een vlucht naar Sardinië of Sicilië duurt ongeveer 2,5 uur, maar in bijvoorbeeld Florence of Rome ben je in nog geen 2 uur.