Uittips: 5 x kanoën met kinderen

05.04.2019 03:01
kanoen_met_kinderen_tips

Is jouw kind watervrij? Hup, zwemvest aan en peddels in de aanslag: kanoën met kinderen is hartstikke leuk.

Delflandhoeve – Delft

Met de Canadese kano kun je hier twee prachtige routes varen door de Lage Abtswoudse polder. Wat je tegenkomt? Enorme speelvelden, picknickplekken én uiteraard de mooiste natuur.

 

Hiawatha Actief – Dalfsen

Wat is er nu leuker dan vanaf het water het landschap van Dalfsen te ontdekken? Met de ‘afzaktochten’ van Hiawatha Actief kun je zelf de afstand kiezen die bij jullie past (van 1,5 uur tot 4,5 uur) en tussendoor meer je aan bij de leukste plekken: strandje Hessum, bijvoorbeeld – een rustig strandje dat alleen te voet of vanaf het water bereikbaar is. Of stop bij Pleisterplaats De Stokte voor een fantastisch uitzicht over de Vecht.

 

Reuselhoeve – Moergestel

Met de kano vaar je hier moeiteloos over het kronkelende riviertje de Reusel door het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. Kijk dus niet gek op als je een fuut op het water ziet dobberen of een grutto ziet vliegen.

 

Haddock Watersport – Almere

Of je nu voor de route langs het stadscentrum kiest of liever door smalle slootjes rond het Beatrixpark vaart, met de kano zie je plekken die je te voet anders nooit had ontdekt. Tip: neem een waterkaartje mee voordat jullie vertrekken, dan hoef je de route niet zelf uit te stippelen.

 

De Betuwse Stromen – Enspijk

In alle rust over De Linge varen? Dan moet je hier zijn. Elke kano wordt geleverd met bagagecontainers, professionele uitleg, routekaart, instapbegeleiding  én zwemvesten. En als je wilt kun je zelfs een combitocht boeken: per kano heen, met de fiets terug.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >