Uitjes om van te houden: TikTok-hits en selfiesticks

02.03.2024 08:05

Uit liefde doen ouders alles voor hun hartendiefjes, zoals afgrijselijke speelpaleizen bezoeken. Maar omdat je ook een beetje lief voor jezelf moet zijn, heeft Kidsproof uitjes verzameld waar de harten van kleine én grote mensen sneller van gaan kloppen.

Verzot op selfies? Op deze plekken kunnen klein en groot helemaal losgaan:

Meesterlijk

Spring in een sterrenballenbak onder De sterrennacht (met ballendouche!), zwier aan de parels van het Meisje met de parel en wordt onderdeel van De nachtwacht. Je snapt: alle foto’s en filmpjes die je maakt in de wereld van De Hollandse Meesters in het Haagse Madurodam zijn meesterlijk.

Spektakel

Het is alsof je een droom binnenstapt, bij Motion Experience in Eindhoven. Een kleurrijke speeltuin met lichtspektakel, vloerprojecties en muziek. Kom op woensdagmiddag, zaterdag- of zondagochtend, dan is het extra leuk voor kinderen tijdens Kids Time, met vliegende eenhoorns en dansende dinosaurussen.

Klik hier voor nog meer leuke indoor uitjes

In de hemel

Bij WONDR in Amsterdam is het een feest voor kinderen. In deze met confetti bestrooide wereld duiken ze in een zee van roze marshmallows, dansen ze onder een glinsterende hemel en verdwalen ze in een wonderbaarlijke jungle. Tip: op speciale tijden boek je de kindertickets met korting en is er een professionele fotograaf aanwezig.

Mokums Moco

Het Moco Museum in Amsterdam is een echte tiktok-hit én een goede kennismaking met moderne kunst van makers als Banksy en Warhol. Een goede selfie maken is hier een makkie, er komt geen selfiestick aan te pas in de spiegelzaal met diamanten van Studio Irma. Ook fijn: toegang is gratis voor kinderen t/m 6 jaar. 

Kijk voor meer TikTok-hits op Kidsproof.nl

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.