In samenwerking met Kek Mama

Soms wil je gewoon dat ze Heel. Even. Hun. Mond. Houden.

22.06.2005 13:37
kind mond houden Beeld: 123RF

Ja, er zijn inderdaad honderd miljoen pedagogische adviezen om je kinderen op weg te helpen als ze zich vervelen op vakantie. Maar soms wil je gewoon dat ze Heel. Even. Hun. Mond. Houden. 

Aaaah, eindelijk: vakantie! Tijd om te shoppen, een museum te bezoeken of terrasje te pakken. Althans, als je kinderen het er mee eens zijn, dan. Want vaak werken juist die dingen die jij als moeder zo graag doet, enorm tegen de zin in van je kinderen. En voor je het weet, hoor je die gevreesde vier woorden: ‘Mam, ik vervéél me’. 
 

Super scherm

Gelukkig ben je deze zomer gered. Want met de Galaxy Tab S2 plant je ze precies waar je ze wil hebben; ergens waar ze éven hun mond houden. Vanwege het Super AMOLED scherm zijn ze in elk geval verzekerd van zicht, ook als de zon erop schijnt. Natuurlijk is er niet overal wifi beschikbaar, maar ha, ook dáár is aan gedacht. Want middels een Micro SD kaart kun je het geheugen van deze unieke tablet uitbreiden. En daarmee kun je complete seizoenen van je favoriete Netflix series downloaden om ze offline te bekijken. Hallo zes seizoenen Robocar Poli, Buurman & Buurman en alle films van Mees Kees! Wie de tablet inplugt op Kids Mode 4.0 komt ook nog eens in een interactieve en educatieve wereld terecht. In samenwerking met LEGO® biedt deze standaardapplicatie namelijk een wereld vol creatieve content voor kinderen binnen een veilige en beschermde omgeving. Hadden we al gezegd hoe lang je daarmee in de Zara, eh… het museum kunt blijven hangen? 
 

Je ziet het goed!

Tot en met 31 juli krijg je ook nog eens 50 euro retour bij aanschaf van de Galaxy Tab S2. Ga naar www.samsung.com/nl/promoties en doe er je voordeel mee. 

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >