Op vakantie naar het Nederlands Caribisch gebied? Dit zijn de mooiste stranden voor kinderen

21.10.2019 21:02
mooiste-stranden-met-kinderen-nederlands-caribisch-gebied

Lastig kiezen met zoveel paradijselijke plekken. Maar deze selectie van de mooiste stranden in het Nederlands Caribisch gebied mag je zeker niet overslaan met kinderen.

Playa Funchi – Bonaire

Strand in het westelijke puntje van Bonaire dat behoort bij Washington Slagbaai Nationaal Park. Niet alleen een strand voor mooie snorkelavonturen een verkoelende duik, ook een plek waar je iguana’s en hagedissen kunt zien.

 

Baby Beach (Sereo Colorado) – Aruba

Rustig, fantastisch mooi strand met alleen enkele strandhutten. De zee is kalm en ondiep. Snorkelen kun je hier als de beste en kinderen vermaken zich hier opperbest.

 

Druif Beach – Aruba

Paradijselijk wit, relatief rustig en vlakbij Oranjestad. Een gezellig strand met kalm water. Voor snorkelaars en wie graag na een uurtje zonnen een baantje zwemt.

 

Lees ook
‘Weiger je naast een baby te zitten in het vliegtuig? Blijf dan lekker weg’ >

 

Friar’s Bay Beach – Sint Maarten

Rustig strand met een dito zee om heerlijk te dobberen en te zwemmen. Ook gezinnen met kinderen komen hier graag. Met een beetje geluk zie je vanaf dit strand het eiland Anguila in de verte liggen.

 

Sint Eustatius Marine park

De onderwaterwereld van Sint Eustatius is ongekend mooi. Ga duiken en snorkelen in het beschermde Sint Eustatius Marine Park om de talrijke vissoorten, koraalriffen en scheepswrakken te ontdekken. En beklim ook de 600 meter hoge niet actieve vulkaan The Quill in het zuiden van het eiland behorend bij The Quill National Park.

 

Playa Porto Marie – Curaçao

Privéstrand met lekkere ligstoelen, een fijne bar voor drankjes en uitstekende snorkel- en duikmogelijkheden. Veel koralen, sponzen en de mooiste vissen. Ook voor kinderen is het hier veilig, want het strand loopt geleidelijk af.

 

Playa Lagun – Curaçao

Een echt bountystrandje ‘uit het boekje’ in het noorden van Curacao. Hier is meestal vrij rustig en het water is lange tijd ondiep. Ook hier fantastisch snorkelen en duiken: Lagun staat bekend als favoriete stek van zeeschildpadden – een beetje geduld en ze begroeten je.

Bron: Skyscanner

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >