Miami op je bucketlist? Dan wil je dit niet missen

08.04.2019 19:42
miami-tips-voor-kinderen

South Beach, Jungle Island en de machtige Everglades: Miami heeft enorm veel te bieden, ook voor kinderen. Skyscanner zet de leukste bezienswaardigheden op een rij.

South Beach

Bekend als SoBe voor locals: South Beach, zonder twijfel een van de beroemdste plekken van Miami. Denk: witte zandstranden, ontelbare watersportmogelijkheden, winkelpromenades en restaurants. Je geeft je bruine teint een welkome oppepper, maar kunt er ook heerlijk mensen kijken. En, de kans is aanwezig dat er her en der een bekende ‘celeb’ tussen zit (of ligt).

 

Jungle Island

Jungle Island heette ooit Parrot Jungle, maar het heeft een upgrade gekregen en is nu het thuis van apen, luipaarden, lama’s, tijgers, wrattenzwijnen, reptielen, maki’s en tientallen andere diersoorten. Die je (niet allemaal) met een beetje geluk mag aaien.

 

Miami Seaquarium

Bezoek Amerika’s oudste seaquarium dat al sinds 1955 in bedrijf is en de plek is waar ooit dolfijn Flipper woonde. Zie haaien, roggen, krokodillen, schildpadden, tropische vogels, zeeleeuwen en walvissen verspreid over zo’n acht dagelijkse shows.

 

Everglades

1,5 miljoen hectare ongerept moerasland en wouden waarin alligators, boomkikkers, zeekoeien en vogels leven. Voor een snelle sightseeing tour, koop je een ticket voor een airboat om ermee door de Everglades te zoeven. Wil je echt oog in oog staan met dieren, dan heb je meer tijd en geduld nodig.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >