Linnaeushof, de grootste speeltuin van heel Europa

10.03.2024 12:59
Bron: Linnaeushof

Het zal je vast niet ontgaan zijn, in ons kleine kikkerlandje ligt de speeltuin Linnaeushof. Maar wist je dat dit de grootste speeltuin van Europa is? Tijd om hier samen met je kind naartoe te gaan, want zoveel speelmogelijkheden is voor jouw kind natuurlijk helemaal geweldig.

Net als zo ongeveer alle kinderen, zal jouw kind waarschijnlijk ook niet genoeg krijgen van speeltuinen. Hoe groter de speeltuin, hoe meer speelmogelijkheden. Wist je dat de grootste speeltuin van Europa eigenlijk heel dichtbij is? In Bennebroek, Noord-Holland ligt de speeltuin Linnaeushof.

350 attracties

Nu het weer lente begint te worden gaan er steeds meer speeltuinen open, zo ook Linnaeushof, die vanaf 27 maart weer haar deuren opent. Met maar liefst 350 speeltoestellen en attracties voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar is er van alles te beleven. Van een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin tot een waterspeeltuin. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een peuter- en kleuterspeeltuin met vele schommel, draai- en klimtoestellen.

Er is van alles te doen

Er is voor ieder wat wils. Zo is er een verkeerstuin, een kabelbaan, een super glijbaan en een raadselachtig doolhof. Je kunt er allerlei leuke activiteiten doen zoals spelen in de kruipspin, karten als een stoere Formule-1 coureur, een parcour van wel 20 meter lang afleggen op de hindernisbaan, een rondje waterfietsen om Pirateneiland, rondvliegen op luchtskelters, rondjes rijden in de botsauto’s of schommelen tot je over de kop gaat in de loopings.

Lees ook: Met de kids naar Monkey Town? Dit wil je als ouder weten

Is het ook de grootste speeltuin ter wereld?

Is dit dan ook de grootste speeltuin van de wereld? Nee, dat dan weer niet. In de Verenigde Staten pakken ze ook groot uit met speeltuinen. Daar is de nog grotere Galaxy Fun Orlando te vinden, maar voor hooguit een paar uurtjes rijden, is Linnaeushof zeker een geweldige plek om uren te spelen.

Entreetickets

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en kosten voor zowel kinderen als volwassenen nu maar 14 euro. Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen zelfs gratis naar binnen. Koop je een ticket dat niet aan een bepaalde dag gebonden is, dan betaal je hier 17 euro voor.

Kinderfeestjes

Wil je kind zijn kinderfeestje graag vieren in Linnaeushof, met het verjaardagsarrangement krijg je bij minimaal zes kinderen naast toegang tot de speeltuin ook een feestelijk menu en een raketijsje. Je krijgt een eigen tafel in een feestelijke ruimte. Iedereen op het feestje krijgt een Bennie Broek-box met daarin frietjes met frietsaus, keuze uit verschillende snacks, een Capri-sun multivitamine pakje en een Bennie Broek-beker. Dit kost 21,25 euro per persoon.

De grootste speeltuin, al zo dichtbij voor zo weinig geld. Wanneer kom jij langs?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.