Leuk voor op de achterbank: zo download je de leukste kindertitels op Netflix

25.07.2018 11:46
kindertitels downloaden Netflix Beeld: Unsplash

Oef, die route du soleil lijkt soms eindeloos lang te duren, zeker als er tig files staan. Urenlang stilzitten op de achterbank wordt voor je kroost een stuk draaglijker als je hun favoriete Netflix-titels van te voren alvast downloadt. Het was nog nooit zo rustig, in de auto.

Lang leve de downloadfunctie van Netflix! Hiermee kan je titels thuis alvast downloaden, zodat je ze later zonder WiFi kunt terugkijken. Ideaal voor op reis dus. Lang niet iedere film of serie waar je kids verzot op zijn is te downloaden, maar deze onderstaande toppers dus wel. You’re welcome.

 

The Boss Baby Back in Business (1 seizoen)

Was jouw kind ook helemaal gek van de film The Boss Baby? Goed nieuws, er is nu een serie. In The Boss Baby Back in Business, neemt Kleine Baas zijn grote broer Tim mee naar zijn kantoor om hem alle kneepjes van het bedrijfsleven te leren.

 

Trollenjagers (3 seizoenen)

Het leven van een doodgewone jongen staat helemaal op z’n kop als-ie per toeval een amulet vindt. Samen met zijn vrienden komt hij terecht in een spannend avontuur waarbij goede trollen strijden tegen hun slechte soortgenoten.

 

De Avonturen van de Gelaarsde Kat (6 seizoenen)

De laarzen zijn weer opgepoetst, en ‘s werelds geweldigste kat en vechtersbaas, minnaar en melk-connaisseur is er klaar voor. Hij beleeft de meest bizarre avonturen op exotische locaties.

 

Hotel Transylvania

De eigenaar van Hotel Transsylvanië, niemand minder dan de beruchte Dracula, blijkt ook een overbezorgde vader, wanneer een ongewenste aanbidder net iets te veel interesse toont voor zijn tienerdochter. Stiekem best leuk om zelf ook even mee te kijken – tenzij je achter het stuur zit.

 

Lees ook
Op vakantie met kinderen? 10 tips voor het inpakken van je koffer >

 

Draken: Race naar de Rand (6 seizoenen)

In deze nieuwe serie van de makers van Hoe Tem Je Een Draak ontdekken Hikkie en Tandloos nieuwe, vreemde werelden, ze sporen bijzondere draken op en ze willen nu eindelijk weleens een eind maken aan de oorlog tussen de Vikings en draken.

 

The Hollow (1 seizoen)

Drie tieners proberen samen de weg naar huis terug te vinden nadat ze wakker zijn geworden op een wel heel vreemde plek met magische portalen, boosaardige beesten en lastige puzzels.

 

Vaiana

Ah, een fijne, zomerse film om in de vakantiestemming te komen. Het Polynesische meisje Vaiana onderneemt een gevaarlijke reis, samen met een opschepperige halfgod om zijn fout goed te maken en haar volk te redden. Lekker tropisch sfeertje.

 

Downloaden via Netflix: zo doe je dat

Hoe download je de beste series en films zodat je kinderen offline kunnen blijven kijken op de tablet of smartphone? Volg deze 4 simpele stappen en je vakantie kan heerlijk ontspannen beginnen.

 

1. Login op je Netflix account via een WiFi verbinding

2. Klik in de menubalk op ‘Beschikbaar voor download’

3. Selecteer je favoriete series of film en klik op de download knop

4. Geniet urenlang van je favoriete titels zonder dat je internet nodig hebt

 
 
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >