In samenwerking met Kek Mama

Topdag gegarandeerd: ga naar ‘De Gelaarsde Kat 2’ tijdens het Kinepolis Kids Weekend

05.12.2022 13:58
kinepolis kids weekend de gelaarsde kat 2

Zin in een gezellig uitje? Op 10 en 11 december organiseert Kinepolis het Kids Weekend* met de fantastische film ‘De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens’. En echt, daar wil je bij zijn.

Niet alleen omdat er voor het eerst in tien jaar weer een film over de dappere kat te zien is, ook omdat er het hele weekend van alles te doen is voor je kind.

In levende lijve

Zo staat er binnenkomst een lekkere welkomstlimonade klaar voor de kinderen, zijn er verschillende activiteiten en kan je creatieve koter z’n lol op in de kleur- en knutselhoek. Nog niet uitgespeeld? In een aantal theaters is er een springkussen en op zondag 11 december kan jouw kind de Gelaarsde Kat in Kinepolis Leidschendam en Dordrecht zélfs in levende lijve ontmoeten. Spontane fotomomentjes gegarandeerd. Kortom: het wordt een dag om nooit te vergeten.

Over de film

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

Nog enthousiaster worden dan je al was over deze film? Kijk dan ook even de trailer hieronder. Extra leuk om dit natuurlijk samen te kijken met je kids, om dat bioscoopgevoel alvast wat aan te wakkeren. Let wel op: na de trailer kun je je kids écht niet meer weerhouden om te gaan.

Wil jij erbij zijn met je kind? Koop hier je tickets voor het Kinepolis Kids Weekend!

 

*Te zien in:

3D: Kinepolis Huizen, Kinepolis Zoetermeer, Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Groningen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Emmen, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Schagen, Kinepolis Breda, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Almere en Kinepolis Oss.

2D: Kinepolis Huizen, Kinepolis Zoetermeer, Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Groningen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Emmen, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Schagen, Kinepolis Breda, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Almere en Kinepolis Oss.