Kijk mee naar een weekend vol verrassingen met het hele gezin

30.10.2023 10:00

Kek Mama mocht vijf gezinnen blij maken met een onvergetelijk verblijf in EuroParcs Kaatsheuvel. Daar beleefden zij het ultieme vakantiegevoel zónder gesjouw met koffers, drukte op het vliegveld en incheck-stress. Het bijzondere vakantiepark ligt namelijk gewoon in het mooie Brabant, tussen de bossen, heidevelden én de Efteling. Hoe het was? Dat lees en zie je hier.

Sprookjesachtig

In EuroParcs Kaatsheuvel worden dromen werkelijkheid. Het vakantiepark ligt in een sprookjesachtige omgeving dat wordt gedomineerd door bossen, heidevelden en de imposante zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bovendien is het park niet zomaar een vakantiepark. Er is een binnen- én buitenzwembad, een kabouterroute, indoor speeltuin, minigolf, fietsverhuur, animatie en een ruime keuze aan eetgelegenheden. En de Efteling is om de hoek! Kortom: kinderen zijn hier niet weg te slaan. En zeg nu zelf, een blij kind is een blije ouder. 

Het perfecte weekend

Op vrijdagmiddag begon de gezelligheid met een warm ontvangst van Nino de Dino, de mascotte van EuroParcs. Alle gezinnen werden onthaald met knuffels van de dino en konden na het inchecken hun huisje gaan verkennen. ’s Avonds werd iedereen officieel welkom geheten door EuroParcs en Mamaplaats, daarna kon het shared dining-diner beginnen!

Zaterdag stond in het teken van dieren, want na het ontbijt werd iedereen met een huifkar naar de Smulhoeve gebracht. Daar mochten de kindjes met allerlei dieren knuffelen, ze eten geven en verzorgen. Met als hoogtepunt het rijden op een pony! De middag was vrij te besteden en werd door iedereen anders ingedeeld. Zo gingen er mensen minigolven en zwemmen, maar moesten er ook middagslaapjes gedaan worden. De dag werd afgesloten met een Halloween show en een heerlijk Italiaans diner.

Na het ontbijt op zondagochtend, kon iedereen op zijn gemak de spullen pakken en uitchecken. Op naar huis, na een heel geslaagd en gezellig weekend in Kaatsheuvel!

Zelf ervaren?

Je boekt jouw perfecte familievakantie nu met korting bij EuroParcs! Gebruik de code MAMA35 voor €35 korting op een verblijf bij EuroParcs Kaatsheuvel*

*Code is geldig t/m 22 oktober, voor alle types op EuroParcs Kaatsheuvel, bij een verblijf van minimaal 3 nachten en is combineerbaar met andere kortingen. De verblijfsperiode is van 6 oktober 2023 t/m 31 maart 2024.