Hoppa, op de ijzers! Dit zijn toffe schaatsuitjes

10.12.2022 12:26
schaatsen uitjes kidsproof 2021 Beeld: Getty Images

Schaatsen, zwieren, kunstjes doen en na afloop natuurlijk langs de koek en zopie. Kidsproof.nl – dé inspiratiewebsite op het gebied van activiteiten met kinderen – zocht de leukste winteruitjes bij elkaar.

Amsterdams Winterparadijs

Meters ijs en dikke lagen sneeuw bedekken de vloer van de RAI tijdens het Amsterdams Winterparadijs. Van 18 december t/m 8 januari glijd je over de binnen- of buitenschaatsbaan, stap je in het reuzenrad en slenter je langs kerstkraampjes. Ook bekende artiesten ontbreken niet om er een winters feest van te maken.

hetamsterdamsewinterparadijs.nl

IJzers aan & gaan

Denk je aan winter, dan denk je aan schaatsen. IJzers aan en gaan, op naar de sfeervolle schaatsbaan in Gouda. Van 21 december t/m 15 januari maak je hier na een paar rondjes om het oude Stadhuis een welverdiende stop bij de Koek & Zopie.

goudseijsbaan.nl

Lees ook – Zo leer je je kind schaatsen >

Fijn plein

Dezelfde plek, een ander jaar. Ice*Amsterdam is traditiegetrouw te vinden op het Museumplein met de altijd gezellige schaatsbaan. Of je het nu nét leert, opnieuw ontdekt of al jaren de show steelt, schaatsen is echt fijn hier.

Van 12 november t/m 5 februari, iceamsterdam.nl

Kurhausplein on ice

In de zomer lig je hier aan het strand, in de winter schaats je op een overdekte schaatsbaan van zeshonderd vierkante meter. En dat is niet het enige tijdens het Cool Event Scheveningen – je kunt ook pizza eten, een film kijken of glowgolfen.

Van 13 november t/m 22 januari, denhaag.com

 

Speciaal voor de lezers van Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl een heleboel winterse uitjes. Leuk! Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke binnenspeeltuinen, skibanen en pannenkoekenrestaurants (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn. Fijne winter.