Heerlijk cadeau voor Moederdag (of jezelf): een exclusieve high tea mét optreden van Do

28.03.2019 14:03

Zondag 12 mei is het Moederdag. En dan kun je natuurlijk aankomen met haar favoriete parfum of een doos bonbons, maar wil je het creatiever aanpakken? Verras haar dan op 11 mei met een luxe high tea in de wintertuin van het Amsterdamse NH Krasnapolsky. Ínclusief optreden van zangeres Do.

Als ze dáár niet blij van wordt…

 

Rode loper

Het Moederdag-arrangement, georganiseerd door ‘Friends Of The Brands’, is er niet zomaar een: je komt aan op een rode loper, wordt (drie gangen lang) op je wenken bediend aan een prachtig gedekte tafel, krijgt een privé-optreden van Do én gaat na afloop met een goedgevulde goodiebag naar huis. Eerlijk is eerlijk: wat wil je nog meer? 

Ook voor jou

Overigens is de exclusieve high tea bedoeld voor álle moeders – ook voor jou. Dus merk je dat je partner nog geen idee heeft wat-ie je (vanuit je kind natuurlijk) moet geven op Moederdag? Schuif ‘m subtiel deze ticketpagina onder z’n neus en wie weet zit jij op 11 mei ook in NH Krasnapolsky. Bij het uitpakken van je cadeau wél nog even doen alsof je enorm verrast bent, natuurlijk.

 

Het event duurt van 13.00 tot 16.30 uur. Een ticket kost € 75 per persoon en kom je met z’n vieren, dan betaal je slechts € 70. Ook worden er VIP-tickets van € 110 per persoon verkocht. Hierbij krijg je een parkeerkaart, grotere goodiebag, een nóg mooiere tafel, zit je eerste rang tijdens het optreden van Do en heb je ook nog een meet & greet met de zangeres. Goed om te weten: gekochte tickets kunnen helaas niet meer geannuleerd worden.