Glowgolf, de leukste activiteit voor jou en je kinderen

01.04.2024 14:30
Beeld: Glowgolf

Minigolf, misschien heb je het al eens gedaan met je kinderen tijdens een dagje op de camping. Maar heb je al eens gehoord van Glowgolf? De nog leukere variant van minigolf.

Glowgolf, ook wel glow in the dark minigolf genoemd, is eigenlijk gewoon golfen met een leuke extra. Net als bij glow in the dark bowlen is de baan zelf helemaal donker, maar wordt deze verlicht met leuke, speelse lichtjes. Het is net alsof je in een andere dimensie bent. Vaak zijn de randen van de baan verlicht met ook hier en daar verlichte onderdelen op de baan. Je balletje is ook niet te missen, want ook die geeft licht. Zo voelt het golfen nog leuker en speelser aan. 

Is het moeilijker? Je ziet minder, maar als je op de juiste manier de bal in de hole slaat moet dat helemaal goedkomen. Wil je Glowgolf nog intenser beleven, koop er nu een 3D-bril bij voor maar 1,25 euro per stuk. In Nederland zijn er al een hoop banen geopend vanuit verschillende organisaties, dus er zal altijd een Glowgolf locatie in de buurt zijn. Zo heeft de organisatie Glowgolf zelf al 21 locaties door het hele land heen.

Lees ook: Irrland, het themapark met wel 90 verschillende attracties

Kinderfeestje

Glowgolf is de perfecte activiteit voor een kinderfeestje. Je kunt kiezen uit verschillende kidsparties/arrangementen. Naast op de baan zelf vier je je feestje in de feestelijke Fun Room, waar je een eigen tafel krijgt. Daarnaast is er een interactief gamescherm dat op beweging reageert. Ook is er een XXL voetbaltafel waar je met wel acht personen samen kunt spelen. Dit allemaal met de leukste muziek op de achtergrond. Bij de verjaardags-arrangementen zit ook standaard een glow in the dark armband en een cadeautje voor de jarige. Je hebt gegarandeerd een leuk verjaardagsfeestje.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.