Fotoserie: dit gezin is permanent op reis

23.09.2016 09:06
Beeld: instagram.com/thebucketlistfamily Beeld: instagram.com/thebucketlistfamily

Familiekiekjes op een parelwit strand, ontmoetingen met reuzenschildpadden en zinderende zomeravonden: de Amerikaanse familie Gee heeft het wel heel goed voor elkaar. Al sinds augustus 2015 zijn Garrett en Jessica permanent op reis met hun twee kinderen.

Financiële meevaller

Komt allemaal door een flinke meevaller aan Garretts zijde, die met een paar anderen een app ontwikkelde en ‘m vervolgens voor 54 miljoen (!) verkocht. Het gezin besloot vervolgens hun boeltje bij elkaar te pakken en op wereldreis te gaan. Opvallend genoeg hebben Garrett en Jessica hun grote geldbedrag nog niet eens gebruikt: tot nu toe betalen ze alles van hun verkochte bezittingen.

 

Geen vakantie

Toch noemt het stel hun reis geen vakantie. “Het is een andere manier van leven en legt de prioriteit op ervaringen, ontwikkeling en cultuur in plaats op van materiële dingen, geld en comfort”, zegt Garrett tegen Bravo. “Een vakantie is comfortabel. Fulltime de wereld rondreizen naar plaatsen die ver uit je comfortzone liggen met twee jongen kinderen? Dat is geen vakantie!”

 

Meegenieten

Vakantie of geen vakantie, de kiekjes die voorbijkomen zijn jaloersmakend. Gelukkig kunnen we via Instagram (ze noemen zichzelf The Bucket List Family) meegenieten van hun reis. Zijn we er toch een beetje bij.