Fijn lijstje: hier eten jij en je kind je de lekkerste tosti’s

23.02.2020 09:51
hier eten jij en kind lekkerste tosti's Beeld: Shutterstock

Gesmolten kaas, ham of luxe met zalm: van een tosti wordt iedereen blij. Weten waar je de allerbeste tosti’s met je kind kunt eten? Check dit fijne lijstje.

The Tosti Club – Amsterdam en Breda

Je kunt bij alle vestigingen de hele dag terecht, want bij The Tosti Club eet je het klokje rond: van ontbijt tot een lekkere avondhap. Fijn om te weten: hier verdwijnt niets in de prullenbak. Ook de broodkorstjes niet, want die gaan naar de kinderboerderij.

 

De Tostikamer – Veenendaal

Highway to hell, Lady in Red of Time of my life: tosti’s zijn hier vernoemd naar klassiekers. Ook leuk: de no waste variant, waarbij de chef je verrast met ingrediënten die over zijn. 

 

Toastable – verschillende vestigingen

Een driedubbele tosti proberen? Ga dan naar één van de vestigingen (Amsterdam, Utrecht of Den Haag) van Toastable. Als bijgerecht bestel je een portie nacho’s of een salade en één van de verse sappen maakt het helemaal af. 

 

Lees ook
10x gezonde (en kindvriendelijke) lunchtenten in Nederland  >

 

De Tostibar – Arnhem

Puur, natuurlijk, gezond en vers; dat is wat ze bij De Tostibar belangrijk vinden. Ze hebben een kleine kaart, maar daardoor wel tosti’s van de beste kwaliteit. Ga eens voor een tosti special, zoals die met Turks brood.

 

Happy Tosti – verschillende locaties

Hier worden de lekkerste tosti’s gemaakt en geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking – de Happy Heroes. Je hebt vestigingen in Den Haag, Delft, Leiden, Breda, Hoofddorp, Amsterdam en Deventer. Zit er dus ongetwijfeld een voor je bij.

 

Krok Madam – Eindhoven

Hier vind je tig verschillende soorten tosti’s, van meatloaf tot de speciale ‘morning after’ met gruyère en chorizo. Neem er een verse sap bij of een koffie en je bent de hele middag voldaan.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >