Droom weg bij een van deze bijzondere uitjes

15.12.2022 15:33
Bijzondere uitjes winter Beeld: Jannine Berkelaar

Laat je fantasie de vrije loop in deze totaal vreemde werelden. Kidsproof zocht de leukste uitjes uit voor jouw kleine dagdromer.

Is dit een droom?

Tik tok, is dit een droom? Nee hoor, de Social Media Experience bij Youseum, met locaties in Westfield Mall of the Netherlands en Amsterdam, is levensecht. Poseren op de bananenschommel, in het Vibehouse of in een zwembad vol roze ballen. In de ruim twintig te gekke installaties maken kinderen de coolste foto’s en TikToks van zichzelf. Say cheese!

youseum.nl

Voor de gek

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. En het is… tja, wat is het eigenlijk? Bij Mind Mystery in Horst houdt je brein je ogen voor de gek. Hier staat alles op z’n kop en stroomt water naar boven. Het moet niet gekker worden.

mindmystery.nl

Lees ook – 12x low budget (en soms zelfs gratis) uitjes met kinderen >

Meesterwerk

De kunst bij Remastered komt je vast bekend voor. Van Mondriaan tot Van Gogh: in Rotterdam komen meesterwerken van Hollandse Meesters in een nieuw jasje voorbij. Vlieg met een ufo op een gigantisch led-scherm of vaar door de wolken. Kleurrijk en vernieuwend.

remastered.nl

“Van roze marshmallows tot vliegen in een ufo”

Wonderbaarlijk

Duik in een zee van roze marshmallows, dans onder een glinsterende hemel en schrijf op de muren. Wonderbaarlijk, deze grote speeltuin voor volwassenen. WONDR in Amsterdam is een wereld vol confetti, kleur en sensatie. Tijdens Kids Time zijn ook kinderen tot 10 jaar – met korting! – van harte welkom.

Extra leuk: van 9 december 2022 tot 9 januari 2023 kun je jezelf in WONDR Experience laten onderdompelen in de magie van Disney, tijdens de Disney Experience. Een sprankelende ervaring voor jong en oud.

wondrexperience.com

 

Speciaal voor Kek Mama selecteerde kidsproof.nl deze fijne lijst met winterse uitjes. Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor uitjes met kinderen in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio. Zo ontdek je makkelijk welke mooie theatervoorstellingen, winterse attractie- en dierenparken, kastelen en kerstuitjes (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn.