Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen in Noord-Holland

02.09.2019 12:18
binnenspeeltuinen Noord Holland Beeld: Shutterstock

Zin om een dagje wat leuks te doen met je kind, maar zit het weer niet mee? Ga naar een binnenspeeltuin. De kinderen kunnen hun gang gaan en rennen, klimmen en spelen. Jij kunt rustig een kop koffie drinken. En aan het eind van de dag zijn ze moe. Klinkt goed, toch?

Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen in Noord-Holland:
 

1. Playground Ballorig 

Dit overdekte kinderspeelparadijs vind je in Zaandam. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn speciale speelhoeken te vinden voor peuters en kleuters onder de 5 jaar. Vergeet geen sokken mee te nemen: het dragen hiervan is vanwege hygiëne verplicht. 
 

2. Monkey Town

In Uithoorn kun je los: lekker klauteren zoals echte aapjes in Monkey Town. Mocht je eens wat nieuws willen proberen: er is ook een Kids Spa. Badjassen aan en lekker tutten.
 

3. FunFestijn

In Medemblik kun je spelen bij het FunFestijn. Hier hebben ze grote trampolines, dus voor jong en wat ouder ontzettend leuk.
 

4. Chimpie Champ

Ga naar Aalsmeer en waag je aan de Chimpie Champ. Geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar en genoeg toestellen en klimrekken om een hele dag zoet mee te zijn.
 

Lees ook
Na deze indoor trampolineparken is je kind compleet uitgeteld >

 

5. Candy Castle

In Amsterdam kunnen de kinderen een dagje wild en speels doen in Candy Castle. Hier kun je ook tekenen, knutselen, cupcakes versieren of meedoen met de bingo. 
 

6. Spelekids

In Loosdrecht kunnen kinderen als het buiten regent ongestoord spelen bij Spelekids. Ballenbakken zo groot dat je er haast in verdwaalt.
 

7. Darteldome

Alles is hier in de Zaanse speelhal zacht, dus blauwe plekken zul je niet mee naar huis nemen. Wel blije kinderen.
 

8. TunFun

In Amsterdam kun je de TunFun niet overslaan: een klassieker als het gaat om binnenspeeltuinen. Alles is er en de kinderen, die hoor je niet. En dat allemaal in een oude verkeerstunnel onder de grond, hoe stoer is dat?

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen.