Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen in Noord-Brabant

13.09.2019 09:47
binnenspeeltuinen Noord Brabant Beeld: Shutterstock

Zin om met het herfstweer lekker binnen te spelen? Bezoek dan zeker één van deze indoor speeltuinen in Noord-Brabant. Kun jij rustig zitten, kletsen en koffiedrinken, en is je kind wel even zoet.

1. Joepie

Geeft je kind een feestje? Dan krijg je bij Joepie in Breda onbeperkt ranja, frietjes of een pannenkoek en een muntje wat de kinderen kunnen gebruiken voor een zakje chips, een slush puppy of een peren of raketijsje. Ofwel: daar maak je een kind blij mee.

 

2. De Vossenberg

Bij De Vossenberg in Gilze vind je achthonderd vierkante meter aan speelpret. En het is niet alleen maar klauteren: er is ook een zolder waar knutselen een kunst wordt. En dat allemaal overdekt, dus laat het buiten maar gieten.

 

3. De Hooiberg

In Kempen is er genoeg ruimte om urenlang te ravotten. Volwassenen betalen geen entree, alleen kinderen tot en met 12 jaar. En mocht het toch opeens lekker weer worden, dan kun je er ook nog buitenspelen. 
 

Lees ook:
In plaats van een verjaardagsfeestje vieren: doe dít met je kind >

 

4. Circus City

Ga naar Tilburg en laat je verrassen door de 15 meter lange borstelbaan. Of door giga trampolines. 

 

5. BoegaFun

In Venray is er in BoegaFun ook genoeg te spelen: de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrels of familiefeesten. Of gewoon, voor jullie dagje uit met het gezin.

 

6. Ballorig

In Den Bosch kun je los in bij Ballorig. Er is een restaurant met heerlijke koffie – niet geheel onbelangrijk voor alle ouders.

 

7. Mini Atlantis

Ga naar Waalwijk en zoek naar Mini Atlantis: stoere grote toestellen voor oudere kinderen en een ballenbak voor de kleintjes. Ook leuk: er is ook een bowlingbaan aanwezig.

 

8. Bizzy

In Rijksbergen vind je bij het indoor Bizzy een mega-free-fall-glijbaan. En ja, dat willen kinderen uitproberen.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!