Deze bioscoopfilms voor kinderen moet je zien

20.07.2017 07:56
bioscoopfilms-voor-kinderen

Met een bezoek aan de bioscoop maak je ieder kind bij. Dus sla een bak popcorn in en haal wat inspiratie uit onderstaand lijstje: zelfs leuk voor volwassenen.

Cars 3

De stoere raceauto Lightning McQueen ziet zijn einde naderen als een nieuwe lichting snelheidsduivels zich aandient. Met behulp van automonteur Ramirez wil hij nog één keer de Piston Cup winnen. Heerlijke tekenfilm vol flitsende races. Nu in de bios. Geschikt voor alle leeftijden.

 

Verschrikkelijke Ikke 3

Hij had al drie adoptiedochtertjes en een vriendin. In 'Verschrikkelijke ikke 3' blijkt superschurk Gru nog een tweelingbroer te hebben: Dru. Samen nemen ze het op tegen slechterik Balthazar Bratt. Een leuke familiefilm met weer veel slapstick van Gru's gele Minion-hulpjes. Nu in de bios. Geschikt voor alle leeftijden.

 

Lees ook
Met deze Netflix-tips is jouw kind de hele zomervakantie zoet >

 

100% Coco

De dertienjarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden, maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Nu in de bios. Geschikt voor alle leeftijden.

 

Brandweerman Sam: Ufo alarm

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Maar als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo's, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. En dan komt brandweerman Sam in actie. Vanaf 26 juli in de bios. Geschikt voor alle leeftijden.

 

The Boss Baby

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar laten je kennismaken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. Een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Nu in de bios. Leeftijd: 6+