Pak nu dikke korting op een heerlijke gezinsvakantie bij Center Parcs!

14.03.2023 14:16

Wil jij er ook even helemaal tussenuit? Naar een bungalow middenin de natuur, maar met het subtropisch zwembad ook binnen handbereik? En dat zonder de hoofdprijs te betalen? Lees dan verder over de Bungalow Race Dagen van Center Parcs en pak die fijne korting.

Bungalow Race van Center Parcs: extra scherpe prijzen

Als je vanaf nu t/m 23 maart 2023 je boeking plaatst bij Center Parcs (voor de periode van met aankomst 17 maart t/m 8 juli 2023) profiteer je van extra voordelige tarieven op de bungalows die zij aanbieden. Om even een idee te geven wat dat je dan gaat kosten; vanaf €224 per verblijf (vanaf €14 p.p.p.n.) inclusief verplichte kosten. En dan heb je voor 4 personen en 4 nachten een Comfort Cottage op het Limburgse Peel. Niet slecht toch?! Dus als jij sowieso nog plannen had om hier en daar een vakantieweekje of twee te boeken, dan is nu je kans.

Onze top 5 parken tijdens de Bungalow Race

Het Meerdal

Met stip op de eerste plek: het paradepaardje van dit moment is Center Parcs Meerdal. Met een flinke upgrade zijn alle cottages opgeknapt tot luxe huisjes en is dé Nature Experience een beleving waarbij alles in het teken staat van de verbinding tussen mens en natuur. Op de Beleefboerderij kunnen de kids ervaren hoe het is om boer te zijn en kunnen ze knuffelen met de geitjes. In het Klauterwoud en de andere buitenspeeltuinen kunnen ze al hun energie kwijt. Genoeg te ontdekken!

De Huttenheugte

Center Parcs Huttenheugte is een park gelegen in het groene Drenthe, rondom de oeroude hunebedden. In het mooie beboste gebied vind je rondom heidevelden waar je mooie fietsroutes hebt. Ook vind je op het park zelf het grote subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en kun je voor de kleintjes naar het nabijgelegen Plopsa Indoor Coevorden!

Les Landes de Gascogne

Tussen de dennenbossen van Les Landes in Frankrijk, vind je de accomodaties van Center Parcs. In deze prachtige omgeving vind je twee bijzondere huisjes: een boomhuis en boerderij cottage. Zo kun je samen met je kinderen de moestuin verkennen rondom de boerderij en kun je meedoen met een kookworkshop. De luxe woningen – in het groen verscholen – hebben een privéterras waar de dennengeur je tegemoet komt en je meteen kunt ontspannen door de vogelgeluiden om je heen.

Heijderbos

Center Parcs Heijderbos is een park in het noordelijkste puntje van Limburg, heeft een jungle-thema en is daarom vooral populair bij de jonge avonturiers. Zo kun je er bijvoorbeeld spelen in de Jungle Dome of een klimparcours volgen tussen de bomen. Een ponyritje, bouncen op de trampolines of met je kleintje naar de kids spa. Het kan allemaal! De cottages zijn comfortabel en zijn te vinden in het bos of aan het water.

Vossemeren

In het groene Belgische Limburg vind je dit fijne park Center Parcs de Vossemeren, met twee enorme meren voor veel vertier zoals waterskiën of wakeboarden. Ideaal voor de warme dagen! Ook heeft het park gedacht aan de kleintjes en is er een indoor speelparadijs te vinden met als thema de piratenwereld. Midden in het bos of aan de oever van het meer vind je de cottages waar je tot tien personen jouw perfecte huisje kunt huren midden in de natuur.


Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.