Alpaca’s en ezels aaien? Dit zijn de leukste adresjes

03.07.2021 05:52
alpacas ezels aaien uitjes kinderen Beeld: Getty Images

Alpaca's zien er zó wollig uit dat je er het liefst een als huisdier wilt. Kidsproof.nl tipt drie locaties waar je er een kunt ontmoeten.


Wollige wandelbuddy

Dompel je eens onder in de wereld van alpaca’s. Deze vriendelijke – en vooral zachte – dieren gaan graag mee op stap. Bij Alpaca World Brielle mag je onder begeleiding met een alpaca aan de wandel. Onderweg leren jullie alles over deze wollige vriendjes en is er tijd voor het maken van foto’s.
 

Lees ook
Leuk én leerzaam: 4x zichtstallen om met je kind te bezoeken >

 

Met een ezeltje

Even helemaal tot rust komen met je gezin. Dat lukt zeker tijdens een wandeling met ezeltjes door de Katwijkse duinen. Rose-Marie van Ezelfluisteringen leidt jullie op een ontspannen tocht. Tijdens deze speciale wandeling doe je meditatieve oefeningen tussen de ezeltjes, zodat je helemaal zen bent na afloop.
 

Feed & Greet

Wat een feestje! Op de Alpaca Eco Farm wonen hele charmante alpaca’s en jij mag ze ontmoeten. Tijdens een Feed & Greet krijg je leuke alpaca-weetjes te horen, mag je de wollige dieren zelf voeren én kun je natuurlijk een heleboel selfies met ze maken.
 

Speciaal voor Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl deze fijne lijst met uitjes. Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor uitjes met kinderen in Nederland, in alle windstreken, voor alle leeftijden en het hele jaar door. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke leuke kinderactiviteiten er allemaal in de buurt zijn.