In samenwerking met Kek Mama

Laatste kans: 50% korting op Apenheultickets

24.03.2023 09:00
Apenheul korting tickets

Speciaal voor jou als Kek Mama-lezeres opent Apenheul eerder haar deuren! Op 25 en 26 maart kan jij extra voordelig naar Apenheul. Ga er lekker op uit samen met jouw eigen apenkoppen. Wees er snel bij want op=op.

Oog in oog met loslopende apen

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit ruime natuurpark vind je meer dan 35 soorten apen. Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van de dierverzorgers en geniet van de horeca terwijl de kinderen de aap uithangen in de naastgelegen speeltuinen. En welke capriolen haalt gorillajong Kiango dit keer uit? Beleef het gezellig samen, midden in de bossen van Apeldoorn.

Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar; van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? Ontdek het in Apenheul of doe alvast de test.

Vanaf 31 maart opent Apenheul haar deuren officieel weer, maar tijdens het exclusieve Kek Mama weekend, zaterdag 25 en zondag 26 maart, kun jij alvast komen na-apen! En ook nog eens extra voordelig. Tot ziens tussen de apen!

25 & 26 maart

Openingstijden: 10.00-16.00 uur
Scoor hier je tickets voor maar €12,50 in plaats van €25!