8x fijne (indoor) schaatsbanen

30.10.2019 11:52
Beeld: Pixabay Beeld: Pixabay

De kans op schaatsen op natuurijs lijkt weer klein. Maar niet getreurd: er zijn genoeg leuke indoor schaatsbanen waar je je kunt vermaken. Dus haal die schaatsen maar vast uit het vet. 

Tip: door de coronamaatregelen is het mogelijk nodig om van tevoren online een ticket te bestellen of te reserveren en zijn kleedkamers wellicht gesloten. Check voor vertrek altijd de website voor de laatste ontwikkelingen.

 

1. De Meent – Nijdam

In de wintermaanden wordt deze overdekte ijshal volledig omgetoverd tot een soort Winterwonderland. Gewoon lekker rondjes maken of je snelheidsrecord breken, het kan hier allemaal.

 

2. Jaap Edenbaan – Amsterdam

Dit seizoen is de ijsbaan geopend tot 21 maart 2021. En kan jij of je kind nog wel een schaatslesje gebruiken? Ook deze zijn te volgen op de Jaap Edenbaan.

 

3. Kunstijsbaan – Breda

Ook deze baan organiseert tijdens het winterseizoen lessen. Fijne bijkomstigheid: speciaal voor alle schoolgaande kinderen is de schoolschaatspas te verkrijgen. Hiermee kan je het hele schaatsseizoen onbeperkt recreatief schaatsen op de Kunstijsbaan Breda.

 

Lees ook

Zo leer je je kind schaatsen >

 

4. De Uithof – Den Haag

Ideaal om te schaatsen met het hele gezin, want er zijn voordelige familietickets te krijgen en het barst er van de activiteiten. Leren schaatsen? Schrijf je dan in voor de cursus.

 

5. Triavium – Nijmegen

Van schaatslessen tot schaatsrekken voor de kleintjes: ook in Triavium is er voor jong en oud van alles te doen.

 

6. Sportboulevard – Dordrecht

Het hele winterseizoen worden vinden hier activiteiten plaats, maar zelfs in de zomer kan je er schaatsen. Check de website voor het volledige aanbod.

 

7. Silverdome – Zoetermeer

Het hoeft maar met ijs te maken te hebben, of Silverdome heeft het te bieden. Zo kun je naast schaatsen ook icegames reserveren of een workshop ijssculpturen volgen

 

8. Schaatsbaan Rotterdam

Hij is weer open: de spectaculaire schaatsbaan van Rotterdam. Op de overdekte 400-meterbaan kunnen jonge talenten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 1600m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen en er is een curlingbaan.

 

Met je koter gaan schaatsen? Vergeet deze dan niet mee te nemen:

 

Zachte Z8 MutsBarts WantenNIJDAM Kinderschaatsen

Deze warme, zachte muts is ideaal voor koude dagen en tripjes naar de schaatsbaan. Ook verkrijgbaar met een regenboog.

 

Je bestelt ‘m hier.

Met deze wanten is schaatsen sowieso een succes, want hier word je toch automatisch vrolijk van? Ook verkrijgbaar als eenhoorn.

Je bestelt ‘m hier.

Liever geen schaatsen huren? Deze schaatsen zijn perfect voor kinderen die nog leren schaatsen. En doordat ze in maat te verstellen zijn groeien ze mee. Fijn!

 

Je bestelt ‘m hier.

Liewood Anker Thermosfles (375ml)

Naïf Weather Crème 
 

Hoort er toch bij, een kop warme choco en met de speciale sportdop hoef je niet bang te zijn dat je kleine morst. Met deze drinkfles blijft je drinken 12 uur warm of 24 uur koud. Extra bonus: hij is van roestvrij staal en BPA-vrij.

 

Je bestelt ‘m hier.

Lekker voor als je terug thuis bent: deze crème is perfect voor droge plekken. Trekt snel in en het parfum is allergeenvrij. Voor een zacht, soepel huidje.

Je bestelt ‘m hier.