8x fijne (indoor) schaatsbanen

21.12.2022 11:52
Beeld: Pixabay Beeld: Pixabay

Schaatsen op natuurijs is in Nederland nooit een zekerheid. Maar niet getreurd: er zijn genoeg leuke indoor schaatsbanen waar je je kunt vermaken. Dus haal die schaatsen maar vast uit het vet.

1. De Meent – Nijdam

In de wintermaanden wordt deze overdekte ijshal volledig omgetoverd tot een soort Winterwonderland. Gewoon lekker rondjes maken of je snelheidsrecord breken, het kan hier allemaal.

2. Jaap Edenbaan – Amsterdam

Dit seizoen is de ijsbaan geopend tot 21 maart 2021. En kan jij of je kind nog wel een schaatslesje gebruiken? Ook deze zijn te volgen op de Jaap Edenbaan.

3. Kunstijsbaan – Breda

Ook deze baan organiseert tijdens het winterseizoen lessen. Fijne bijkomstigheid: speciaal voor alle schoolgaande kinderen is de schoolschaatspas te verkrijgen. Hiermee kan je het hele schaatsseizoen onbeperkt recreatief schaatsen op de Kunstijsbaan Breda.

4. De Uithof – Den Haag

Ideaal om te schaatsen met het hele gezin, want er zijn voordelige familietickets te krijgen en het barst er van de activiteiten. Leren schaatsen? Schrijf je dan in voor de cursus.

Lees ook: Zo leer je je kind schaatsen

5. Triavium – Nijmegen

Van schaatslessen tot schaatsrekken voor de kleintjes: ook in Triavium is er voor jong en oud van alles te doen.

6. Sportboulevard – Dordrecht

Het hele winterseizoen worden vinden hier activiteiten plaats, maar zelfs in de zomer kan je er schaatsen. Check de website voor het volledige aanbod.

7. Silverdome – Zoetermeer

Het hoeft maar met ijs te maken te hebben, of Silverdome heeft het te bieden. Zo kun je naast schaatsen ook icegames reserveren of een workshop ijssculpturen volgen.

8. Schaatsbaan Rotterdam

Hij is weer open: de spectaculaire schaatsbaan van Rotterdam. Op de overdekte 400-meterbaan kunnen jonge talenten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 1600m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen en er is een curlingbaan.

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.