7x leuke maneges om te ponyrijden

06.11.2018 20:42
maneges-ponyrijden-kinderen

Je kind zet een pony op z’n verlanglijstje, maar die is -logisch- ver over je Sinterklaasbudget. Wat doe je dan? Je neemt hem of haar gewoon mee naar een manege. Zo heb je de lusten en niet de lasten.

Hieronder vind je een aantal fijne adressen.

 

Ponyhof – Aagtekerke

Hier kun je terecht voor buitenritten naar het strand, de duinen en het bos én kan je kind lessen volgen in de binnen- of buitenbak. Is jouw kind nog te jong voor een les? Dan mag je onder begeleiding een wandelpony huren.

 

Manege de Roosberg – Bavel

Kinderen volgen op deze manege naast groeps- en privélessen sinds kort ook kleuterlessen. Deze duren een halfuur en ouders wordt gevraagd in de rijbaan te assisteren. Na afloop krijgt iedereen een glaasje limonade en wat lekkers.

 

Manege De Eenhoorn – Diemen

Van het leasen van een pony tot vrij rijden in de schoolvakanties, demonstraties of springwedstrijden bijwonen: hier vind je het allemaal.

 

Lees ook
5x uitjes voor kinderen die gek zijn op dieren en de natuur >

 

Manege Horsetellerie – Rheezerveen

Deze manege is gebouwd in 2010. Een modern centrum dus, en de ideale locatie voor de paardengek. De jeugd kan een kennismakingsles, groeps- of privéles volgen, je kunt een pony leasen en meedoen aan buitenritten onder begeleiding.

 

Ponymanege Equito – Amstelveen

Hier rijden kinderen altijd in kleine groepjes. Ook leren ze alles over de verzorging van paarden en pony’s én worden er ponyspelletjes, springlessen, wedstrijden en buitenritten georganiseerd.

 

Manege de Baarshoeve – Zandvoort

Een gezellige manege midden in de mooie duinen van Zandvoort en in de buurt van het strand. Kinderen die beginnen met ponyrijden krijgen eerst privéles en zodra ze er klaar voor zijn, gaan ze naar de groepslessen. Voor de hele kleintjes hebben ze ook privélessen en kun je ponystappen

 

Manege de Mustang – Zuid-Beijerland

Dit is een manege met fijne binnen- en buitenfaciliteiten voor rijlessen, pensionstalling, ponykampen en kinderfeestjes. Dé ideale plaats om te leren paardrijden.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >