In samenwerking met Kek Mama

5x leuke dingen om te doen met Pasen

04.04.2017 09:19
uitjes-pasen

Schieten de vlekken al in je nek bij de gedachte dat je dit jaar opnieuw iets creatiefs uit de kast moet trekken tijdens Pasen? Geen zorgen: wij hebben een paar leuke paasideeën voor jou en je kind op een rij gezet. 

Want ja, je kunt bij je pittige peuter niet blíjven wegkomen met eieren zoeken in de tuin.
 

1. Knappe paastafel


Voor het echte paasgevoel dek je de tafel voor een lekker ontbijt of stevige lunch. Komt dat even mooi uit: HEMA heeft hiervoor de fijnste artikelen in huis. Met deze accessoires tover je de eettafel zonder moeite om in een gezellige boel. Om het helemaal af te maken, stijl je alles af met deze kleurrijke paaseitjes. En wil je écht uitpakken? Dan haal je ook nog paastaarten in huis. (Want flink snoepen is prima met Pasen.)

 

2. Eieren zoeken bij HEMA


En niet zomaar eieren zoeken. Tot 18 april zet deze winkelketen de grootste paasei-zoekactie van Europa uit: de wereldberoemde familie Paashaas (jawel) verstopt paaseieren in filialen door het hele land én in de webshop. Meedoen is simpel: vind samen met je kind alle verstopte paaseieren in de winkel bij jou in de buurt en krijg een knutselplaat cadeau. Zoek je liever naar de paaseieren online? Dan krijg je na het vinden 5 euro korting (bij besteding van 20 euro) cadeau. Geef toe: een leuker gezinsuitje kan je je niet bedenken. Meer info over de actie vind je hier.
Aangenaam, de familie Paashaas: 

 

3. Kinderboerderij


Eerlijk is eerlijk, een bezoek aan de kinderboerderij is bij ieder kind een schot in de roos. En helemaal mooi: tijdens Pasen is er altijd wel iets extra’s georganiseerd. Denk aan eieren zoeken/verven lammetjes voeren en speurtochten… Neem voor de actuele programma’s contact op met de kinderboerderij bij jou in de buurt of check dit lijstje: 8x de leukste kinderboerderijen in Nederland.
 

4. Picknicken


Is het lekker weer? Sla dan je kleedje uit in het park, gooi de mand vol paasbrood en ander lekker paasspul, verstop van te voren wat eieren en jouw kind heeft zonder twijfel een leuke dag. Deze fijne kleden, picknick-boxen, plastic bakjes en bestek van HEMA maken de picknickdag compleet. En willen jullie na het eten nog in het park blijven hangen, dan komt dit buitenspeelgoed zeker goed van pas.

 

5. Knutselen


Lekker ouderwets, maar dit hoort zéker in het paasrijtje thuis. Schuif alles aan kant en plemp de eettafel vol met knutselspullen. Beschilder eieren, maak paashazen van wc-rollen, knutsel een papieren bloemstuk in elkaar of vouw een origami-paashaas. Ook leuk: HEMA heeft geweldige decoratie waarmee je jouw woonkamer in één klap paasproof maakt. Nou, je merkt al: je kunt werkelijk alle kanten op.

Meer goed nieuws: wij mogen vijf knutselpakketten vol eierverf, stickers en tape van HEMA weggeven. Kans maken? Reageer dan onder dit bericht.