13 x de leukste baby spa’s van Nederland

15.09.2023 13:35
baby spa Beeld: Getty Images

Niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor klachten als obstipatie, reflux en overstrekken. Dit zijn de leukste baby spa’s van Nederland.

Het is een van de dingen waar kersverse ouders zich vaak op verheugen: voor het eerst met hun baby het water in. Tijdens een vakantie of met hitte in Nederland in een badje in de tuin. Maar ook met rotweer is er een geweldige optie om met jouw baby te badderen: ga naar een baby spa!

1. Spa Baby – Bussum

In deze baby spa in Bussum waan je je direct in een interieur dat ook niet zou misstaan in een ‘normale’ spa. Spa Baby Bussum wil een serene plek bieden aan ouders en baby’s. Nou, dat lukt hier prima! Je kunt hier terecht voor baby floaten (hydrotherapie) en een traditionele babymassage. Helemaal luxe in het Gooi.

2. Texelse Baby Spa – Texel

Een tripje naar het waddeneiland Texel geboekt met je pasgeboren baby? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Texelse Baby Spa. Hier kun je een baby float sessie en/of Shantala massage boeken voor jouw baby alleen, of met een vriendje/vriendinnetje erbij. Voordeel: je hebt de spa helemaal voor jezelf, want er worden hier alleen privé sessies gehouden.

3. Feevi Baby Spa – Veghel

In deze prachtige gloednieuwe baby spa in Veghel is het relaxen voor jou en je kindje. Ook hier kun je je baby privé laten floaten of laten genieten van een baby massage. Wie het leuk vindt kan ook een vriendje meenemen; dan boek je een duo float, zodat de baby’s samen kunnen chillen in deze spa met Bali vibe.

4. Sparkle Baby Spa – Franeker

De Sparkle Baby Spa in Franeker is één van de spa’s van Sparkle. Ze bieden floaten en babymassages met hun eigen heerlijke vegan Sparkle massageolie in een authentiek pand in dit prachtige Friese stadje. Ook hebben ze een speciale magnesium treatment voor baby’s.

5. Newborn Spa – Almere

Dit is de allereerste baby spa van Nederland en misschien ook wel de bekendste. Een heleboel baby’s van bn’ers gingen jouw baby voor als je een bezoekje brengt aan deze spa. Naast de standaard baby floating en massage, kun je hier ook een relaxation yoga treatment boeken met baby yoga oefeningen.

6. Baby Bubbles – Den Haag

In deze groene oase van rust kun je met je baby terecht voor een baby massage, hydrotherapie/floaten en baby yoga. Ook biedt Baby Bubbles in Den Haag een speciale Sleep Well Baby Float; een avondsessie die tracht jouw baby een fijne nachtrust te bezorgen. Baby blij, jij blij!

7. Piuravida – Veendam

Piuravida is een baby spa die een aantal verschillende arrangementen aanbiedt die allemaal even heerlijk zijn voor jouw baby. Zo kun je een Relax Sessie met babymassage boeken, of een rittenkaart kopen voor een aantal Bubbel Sessies, waarbij je kleine spruit 20 minuutjes in het water float tijdens hydrotherapie. Piuravida heeft ook nog drie andere filialen in Ouddorp, Nieuwegein en Wageningen.

Lees ook – Gáááp! Na de bevalling verliezen moeders vier keer zoveel slaap als mannen (en dit kun je eraan doen) >

8. Baby Spa Drenthe – Hoogeveen

Deze baby spa ligt in (je raadt het al) Drenthe en is een van de weinige Baby Spa’s in de regio. In een gemoedelijke ruimte kan je baby hier genieten van floaten en een babymassage. Daarnaast kun je ook nog een klein beetje shoppen na je dagje spa met je baby: deze spa verkoopt namelijk schattige babyspullen voor jouw kleine of als kraamcadeautje.

9. De babybubbel – Panningen

Deze spa biedt naast een heerlijk interieur met bordeauxrood en aardetinten, ook een fors aantal arrangementen voor de ultieme spa beleving van jouw baby. Zo kun je er floaten en een babymassage nemen, maar de babybubbel biedt ook baby yoga en een magnesium bubbel behandeling. Daarnaast zijn er ook nog eens een heleboel heerlijke huidproducten te koop bij deze baby spa.

10. Baby Spa Twente – Enter

Alleen al voor het pand waarin deze baby spa zich bevindt, wil je naar Baby Spa Twente. Je waant je direct op vakantie in deze omgeving. Deze spa heeft naast verschillende float sessies voor jouw baby (en tot wel twee vriendjes erbij) dus ook nog een andere fijne toevoeging: na afloop een ontspannen wandeling in de prachtige natuur maken.

11. Oceana Baby Spa – Woerden

In deze donkere oase van rust kan je baby terecht voor een float sessie en voor een shantala babymassage. Bevalt het nou goed, dan kun je zelf ook een cursus babymassage doen, zodat jij je kleine thuis net zo’n fijne behandeling kunt geven. Dit is een kleinschalige spa, dus je momentje in de spa met jouw kleine is altijd privé, tenzij je zelf een vriendje of vriendinnetje van je baby meeneemt.

12. Zenn – Goes

De naam zegt het al: bij Zenn komt je baby helemaal tot rust. Ook hier kun je terecht voor een babymassage en voor floaten, terwijl er gespeeld wordt met allerlei schattige badspeeltjes zonder gaatjes, dus veilig voor jouw baby. Ook biedt Zenn in het Zeelandse Goes een Slaap Zacht Float-arrangement vanaf 17.00 uur, die jouw baby helemaal tot rust brengt.

13. Moonchild Baby Spa – Deventer

Wij worden blij van het interieur van Moonchild Baby Spa, je kind wordt blij van de heerlijke floatingsessies en babymassage die hier aangeboden worden. Leuk aan deze spa is dat ze ook een speciaal verjaardagsarrangement hebben voor jouw kleine: de eerste verjaardag van jouw baby kan hier gevierd worden, inclusief aankleding van het bad met een slinger, ballonnen en een kroontje voor je baby!

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.