Too koel for school: dit zijn de mooiste thermische drinkflessen voor kinderen

26.08.2021 18:40
thermische drinkfles kind

Van rekensommen maken en rennen op het schoolplein krijg je dorst, maar een warm pakje appelsap of beker melk op kamertemperatuur is dan niet per se datgene waar je van opknapt. Ervoor zorgen dat je kind op school altijd voorzien is van een verfrissend koud drankje? Kies in plaats van een standaard drinkbeker een thermische drinkfles, waarvan tegenwoordig steeds leukere exemplaren te koop zijn.

Een RVS fles heeft als voordeel dat er geen smaken worden afgegeven, maar – goed om rekening mee te houden – moet wel met de hand worden afgewassen om de thermofunctie in tact te houden. Kek Mama zet er een aantal voor je op een rij.

 

Liewood thermosfles ‘Anker Seaside Sky Blue’ – 350ml

Deze fles van Liewood is niet alleen een parel om te zien, maar ook nog eens duurzaam en praktisch. Geef je kind 350 ml drinken mee: iets fris blijft tot maar liefst 24 uur koud, thee hou je 12 uur op temperatuur. Wordt geleverd met 2 doppen: een stalen schroefdop met handvat en een kunststof exemplaar met drinktuit.
– Hoogte 17cm, Ø 7cm
– Houdt dranken warm tot 12 uur en koud tot 24 uur
– Met handvat makkelijk aan bijv. tas te bevestigen

Wauw, dit prachtexemplaar wil ik zeker shoppen

 

The Zoo drinkfles ‘Vos’ – 300ml

Ook deze dubbelwandige fles van The Zoo is een topper voor in de schooltas. Het RVS-ontwerp heeft een matte coating met warme kleuren en mooie vos-illustratie, en vormt een geweldig leuk setje met de bijpassende broodtrommel. De roestvrijstalen schroefdop heeft een stijlvol houten detail, stoer én fancy dus!
– Hoogte 18,5cm, Ø 7cm
– Houdt dranken warm tot 3 uur en koud tot 5 uur
– Niet geschikt voor magnetron of vaatwasser

Deze cutie is helemaal leuk voor mijn kind

 

Lees ook
De sandwich express: dít zijn de mooiste broodtrommels voor je kind

 

Fresk thermische drinkfles ‘Polar Bear’ – 350ml

Deze stevige en duurzame drinkfles RVS van Fresk met lieve ijsbeerprint krijgt je instant in de mood voor een koud drankje. En komt dat even mooi uit: ook dit exemplaar houdt water, melk of een sapje tot wel 24 uur vers en koel, hóe fijn? Verder ontvang je de fles met een normale dop met drinktuit voor kinderen en een gewone draaidop. Verkrijgbaar met diverse stylish prints én te matchen met onder meer een food jar en toffe schooltas.
– Hoogte 20cm, Ø 7cm
– Houdt dranken warm tot 12 uur en koud tot 24 uur
– Onbreekbaar: gemaakt van kwaliteitsstaal

Cool én koel, dit exemplaar gooi ik direct in mijn winkelmandje

 

Crocodile Creek thermosfles ‘Space’ – 400ml

Nog zo’n stoere drinkfles heeft Crocodile Creek in het assortiment. Dit shiny ontwerp is bezaaid met alles wat met de ruimte te maken heeft: van spaceshuttles tot planeten. Hij wordt geleverd met praktische sportdop en houdt drankjes tot 6 uur warm én koud.
– Hoogte 19,5cm, Ø 7,2cm
– Houdt dranken tot 6 uur warm óf koud
– Geleverd met reserve rietje

Deze buitenaards leuke fles gaat zeker mee in de schooltas

 

IZY thermosfles roze flamingo – 350ml

Die flessen hierboven met lieve dieren en vrolijke printjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar hóe tof is het om je eigen fles te stylen? De pastelroze thermosfles van IZY komt kaal aan en wordt geleverd met vrolijk stickervel vol flamingo’s en tropische elementen, waarmee je ‘m naar eigen smaak versiert. Mooi van IZY: voor elke verkochte fles doneert het merk 1000x de inhoud in water aan ontwikkelingslanden.
– Hoogte: 22cm, Ø 6cm
– Houdt dranken warm tot 12 uur en koud tot 24 uur
– Zelf op te leuken met speciale stickers

Ja, deze vrolijke vriend ga ik aanschaffen voor mijn kind

 

Thermische drinkfles, check. Maar waar kun je ‘m nu het beste mee vullen? Lees hier alles over gezond drinken voor kinderen.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!