De sandwich express: dít zijn de mooiste broodtrommels voor je kind

19.08.2021 20:17
leuke broodtrommel kind

Met een kind op een kinderdagverblijf hoef je je niet te bekommeren om wat je spruit eet of drinkt. Dat is doorgaans tot in de puntjes geregeld – soms krijgen ze er zelfs beter te eten dan thuis #oeps. Maar hoewel het voelt alsof je je kleuter meer los moet laten wanneer het basisschoolavontuur begint, komt het qua voedzame lunches en tussendoortjes – in het geval van overblijven – wél weer helemaal op jou aan.

En al die bammetjes, stukken fruit, groente en tussendoortjes moeten natuurlijk wel een beetje goed verpakt en vervoerd worden, het liefst ook nog in een vrolijk uitziende broodtrommel. Kek Mama keerde het web ondersteboven voor de leukste lunchboxen.

 

Liewood lunchbox ‘Nina wheat yellow’

Deze stijlvolle, maar vrolijke lunchbox van Liewood is gemaakt van roestvrij staal en heeft een siliconen deksel dat perfect afsluit. Binnenin is de broodtrommel verdeeld in 1 groot vak en twee kleinere compartimentjes. Verkrijgbaar in verschillende formaten én een reeks prachtige kleuren.
– 6.2x16x21 cm (HxBxL)
– Kan in de vaatwasser
– Niet geschikt voor vloeibare middelen als-ie niet rechtop blijft

Wat een leukerd, deze gaat het worden

 

Konges Sløjd bentox ‘Ete Orange’

Deze prachtige bento-lunchbox van het Deense merk Konges Sløjd is niet allen een parel om te zien, maar is ook nog eens superpraktisch. De box, die sluit met 2 beugels, heeft 2 lagen voor een voedzame lunch. De onderste, 5 centimeter hoge bak is met het losse tussenschot in te delen in 2 compartimenten. De bak daarboven is 3 centimeter hoog. Brood, groente en fruit kun je zo dus perfect apart houden.
– 16×11,5×9 cm (LxBxH)
– Lekvrij, geschikt voor vloeibare dingen
– Mag in de vaatwasser, maar leeft langer op handwasjes

Ja, linea recta in het winkelmandje, dit zonnige exemplaar

 

Lees ook
5x zo verras je je kind met z’n broodtrommel

 

A Little Lovely Company glitter-brooddoos

Glitters, welk kind is er niet gek op? Uit een letterlijk ‘schitterende’ broodtrommel smaakt een broodje pindakaas toch net even lekkerder. Deze lunchbox van A Little Lovely Company heeft genoeg ruimte voor een pakje drinken, een broodje en een andere snack. Door het elastiek blijft de box altijd goed dicht zitten en kan-ie door kinderhandjes makkelijk open en dicht gemaakt worden.
– 18x6x12cm (LxHxB)
– Kan niet in de vaatwasser of magnetron
– Te combineren met bijpassende drinkflessen en kleine snackboxen

Yes, laten we het komende schooljaar hiermee wat extra glans geven

 

Rex Londen lunchbox ‘Vintage Apple’

Nog zo’n handige lunchbox met verschillende compartimenten. Dit ‘vintage’ exemplaar met vrolijke appelprint van Rex London is gemaakt van kunststof en bestaat uit twee losse, op elkaar te stapelen bakken. Eén daarvan heeft zelfs een uitneembare ‘lade’ met bestek en een los tussenschotje om een extra vakje te creëren. Sluit met een breed elastiek.
– 10x18x10,5cm (BxLxH)
– Voorzien van vork, mes en lepel
– Vaatwasserbestendig (deksel met de hand afwassen)

Deze gezellige broodtrommel gaat het worden!

 

Lunchbox ‘Popsicles Wild Lilac’ van Petit Monkey

Een brooddoos met discodip, daar lijkt dit geval van Petit Monkey een beetje op. Deze ‘Popsicles’-lunchbox heeft vrolijk gekleurde, bewegende balletjes in de deksel. Makkelijk dicht te klikken en te sluiten. Match de lunchbox met de bijpassende drinkfles en het nieuwe schooljaar begint feestelijker dan ooit.
– 17,5×13,5x7cm (LxBxH)
– Sluit met makkelijk kliksysteem
– Vaatwasserbestendig tot 40 graden (deksel met de hand afwassen)

O, als hier je schooldag niet van opknapt… Kopen!

 

Broodtrommel, check. Maar wat stop je hier nou precies in? Híer moet je op letten.

 

 

Hoe leuk is het om je kind te verrassen met een lunchbox vol met liefde? Van een hartjes-sandwich tot hartjeskaas én fruit op een hartjesstokje: Victoria laat zien dat je dit kleurrijke geheel in een handomdraai serveert. Als je kind daar niet vrolijk van wordt!

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >