5x fijn lunchen met kinderen in Utrecht

06.01.2020 12:51
lunchen utrecht kinderen Beeld: Shutterstock

Altijd goed, een dagje naar de Domstad met je kroost. Maar dan wil je natuurlijk wél een lekker hapje eten tussendoor. Daarom verzamelden wij een aantal fijne lunchtenten in Utrecht, waar kinderen zeer welkom zijn. Eet smakelijk!

Bij Guusjes

Spelletjes, een speelhoek én een speciaal kindermenu: hier weten ze wel hoe ze het de kleintjes naar hun zin moeten maken. Jij verveelt je er trouwens ook niet, want je kijkt je ogen uit naar de inrichting: een mix van stoelen uit de jaren ’50, bijzondere lampen en stoer steigerhout. Hier zit je wel een uurtje of twee.

Adres: Van ‘s-Gravesandestraat 27, Utrecht

 

Yoghurt Barn

Aan de Neude, in hartje centrum, vind je deze fijne lunchtent. Ze staan bekend om hun gerechten met yoghurt (goh), maar op de kaart staan ook andere lekkere dingen zoals toast, wraps en bananenbrood. Oh, en ook wel zo handig: er is een prima verschoningsruimte voor je kleine.

Adres: Vinkenburgstraat 15, Utrecht

 

Lees ook:
11x de leukste uitjes in Utrecht met kinderen  >

Jozef

Hier is het heerlijk relaxen en voor kinderen is er een mooie speelhoek. Op zondag is er live muziek en de menukaart wisselt ieder kwartaal. Maar voor de kinderen zijn er natuurlijk altijd kroketten, frietjes en een lekker soepje.

Adres: Mariaplaats 50, Utrecht

 

Meneer Peer

Een superleuk zaakje dat door twee vriendinnen gerund wordt. Terwijl het voor jou lastig kiezen wordt van de lijst met belegde broodjes, geniet je kind van een boterham met appelstroop, hagelslag, pindakaas of een tikkie gezonder beleg.

Adres: Bemuurde Weerd Oostzijde 36, Utrecht

 

De Muntkelder

Een pannenkoek gaat er bij je kind natuurlijk altíjd in, dus zoek niet verder en stap binnen bij De Muntkelder aan de Oude Gracht. Hier is de keuze enorm: van classics tot bijzondere smaken. Ook kun je voor half/half gaan, of je eigen toppings kiezen.

Adres: Oudegracht aan de Werf 112, Utrecht

 

Meer leuke uitjes? Volg ons op Facebook en Instagram.