Met je man op vrouwenjacht: ‘Voor mij is het een sensuele avond uit met iets extra’s’

23.12.2023 05:17
parenclub vrouwenjacht met partner Beeld: Getty Images

Haar zelfvertrouwen was door toedoen van haar ex gekelderd, maar dankzij Bart kan Marijn weer van seks genieten. Ook tijdens uitstapjes naar de paren­club, waar ze niet alleen van mannen geniet.

Marijn (36), 6 jaar samen met Bart (51), dochters Inge (12) en Amy (10).

“Ik ben ontzettend bi. Stiekem val ik zelfs meer op vrouwenlichamen dan op die van mannen, maar als het om relaties gaat, wil ik toch graag een man.

Mijn partner Bart is gelukkig heel ruimdenkend. Ik kan met hem zomers op een terras zitten en uit­gebreid borsten beoordelen of flirten met mooie meiden. We gunnen elkaar af en toe seksuele uitstapjes met andere dames. Sinds een halfjaar gaan we naar parenclubs waar ik mijn nieuwsgierigheid naar vrouwen kan bevredigen en ook hij soms seks heeft met een ander.

Vorige relatie

Vóór Bart had ik ooit weleens dronken in de kroeg gezoend met een vrouw en als kind was ik stapelverliefd geworden op mijn beste vriendin, maar dat durfde ik niet uit te spreken. Ik ben opgevoed met het idee dat homo­seksualiteit vies was, dus ik deed niks met mijn gevoelens. Ik trouwde keurig, al was het geen best huwelijk. Twaalf jaar waren we samen.

Onze relatie was moeizaam, zeker vanaf het moment dat we kinderen hadden. Ik werd een thuisblijfmoeder, hij werkte tachtig uur in de week. Seks was saai en standaard. Twee keer per maand, gewoon altijd in bed en puur gericht op zijn gerief. Ik kwam niet klaar en meestal deed het zeer. De laatste drie jaar deden we niks meer. Ik had er geen zin meer in met hem.

Dat respecteerde hij overigens niet. Twee keer heeft hij me tegen mijn zin in gepakt. Hoe vaak ik ook riep dat ik het niet wilde en keihard ‘nee’ gilde, hij ging toch door. De huisarts aan wie ik het vertelde noemde het ‘grens­overschrijdend gedrag’. Het was strafbaar, zei hij, ik kon aangifte doen. Maar hoe dan? Wat moest ik bewijzen?

Klik

De jongste was vier toen we uit elkaar gingen. Ik kon het niet langer volhouden. Na een jaar kreeg ik een relatie met Bart, die ik al langer kende. Bart is een sensitieve man, zacht en gevoelig. Hij heeft echt veel moeite gedaan mijn vertrouwen te herstellen. Hij had engelengeduld en bleef me keer op keer vertellen hoe mooi hij me vond. Ik ben best onzeker over mijn uiterlijk en worstel met overgewicht. Dankzij Bart voel ik me mooi. Hij laat voelen dat ik er mag zijn.

“We kunnen echt in een deuk liggen als bepaalde standjes niet lukken”

We wonen niet samen, omdat we allebei kinderen hebben, maar zien ­elkaar veel. Drie keer per week seks is voor ons een normaal gemiddelde. Anatomisch klikt het ook enorm in bed. Onze geslachtsdelen passen perfect in elkaar. Seks is daardoor fijner en nooit meer pijnlijk, zoals vroeger. Bovendien hebben we veel lol samen in bed. We kunnen echt in een deuk liggen als bepaalde standjes niet lukken. Of als we thuis aan het werk zijn en in de lunchpauze voor een vluggertje gaan en ik vervolgens met een knalrood, bezweet hoofd mijn Zoommeeting in moet.

Met benefits

Door Bart heb ik zoveel vertrouwen dat ik het zelfs aandurf met hem naar parenclubs te gaan waar je in weinig verhullende lingerie moet hullen. Voor mij is een parenclub een sensuele avond uit met iets extra’s. Seks kan en mag, maar hoeft niet.

“We lijken wel twee gasten die samen op vrouwenjacht gaan”

Ik ben best selectief als het gaat om vrouwen die ik aantrekkelijk vind. Ik val op latina’s: Zuid-Amerikaanse types met zwart haar. Liefst een maatje meer en goede borsten en billen. Bart is meer van de kleine poppetjes. Het ­leuke van een avond uit ‘met benefits’, is dat we het echt helemaal samen delen. We hebben samen voorpret en als we in zo’n club rondlopen zijn we net twee gasten die samen op vrouwenjacht gaan.

Lees ook – Samen naar een parenclub: ‘Mijn man vond dat ik werk moest maken van deze flirt’ >

Pittige gesprekken

Hoewel ik intens geniet van zulke ­uitstapjes ben ik ook best jaloers als Bart seks heeft met een ander. Daarom hebben we voordat we eraan begonnen een aantal pittige gesprekken gevoerd over wat we toelaatbaar vinden. We zijn allebei voorstander van openheid en eerlijkheid, doen niets stiekem.

Ook ­hebben we een aantal spelregels afgesproken. We doen niet aan orale seks. En intiem en omhelzend tongzoenen, waarbij hij lekker met zijn handen door haar haar en nek gaat en haar knuffelt, wil ik ook niet. Dat doe je met je hart en is echt voor en van ons.

Verder hanteren we geen voorwaarden als ‘als ik zoen met een ander, dan moet jij dat ook doen’. We zien wel wat er gebeurt. Maar we gaan altijd samen heen en weer samen terug. De laatste keer belandden we met een ander stel op een bed. Ik had seks met haar en ook Bart en haar echtgenoot zoenden en streelden haar, maar we deden beiden niets met de man. Ik ga puur voor de vrouwen. Bart vindt een verdwaalde hand prima, maar heeft verder geen gay-fantasie.   

Vrijblijvend

We zijn ook weleens uitgenodigd voor een privéfeestje met meerdere stellen. Maar dat is niks voor ons, daar ligt de druk op seks moeten hebben te hoog. In een parenclub is het niet zo van: om 19.00 uur binnenkomen en om 20.00 uur al met de benen wijd liggen. Je komt er ook om te eten en ­dansen, je kunt de sauna in en een tantrische massage boeken. Heerlijk.

Het enige wat ik in zulke gelegenheden mijd, is het zwembad. Officieel mag je er geen seks in hebben, maar niemand houdt zich eraan. Na twaalf uur is dat echt een zaadvijver ge­worden. Ook de matrassen zijn na enen niet echt schoon meer, maar dan zijn Bart en ik meestal alweer weg. Het liefst sluiten we de avond gezellig af in ons eigen bed, waarin we dan samen vrijen en onze ervaringen nog eens intens met elkaar delen.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Dan krijg je een ‘pretpakket’ van EasyToys t.w.v. € 75. Mail naar redactie@kekmama.nl.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.