Mama’s eerste parenclubbezoek: ‘Ik voelde me een puber die voor het eerst had gezoend’

19.05.2022 06:27
mama eerste bezoek parenclub Beeld: Getty Images

Nadat Fem gescheiden was van haar narcistische man, kwam ze eindelijk toe aan haar eigen seksuele behoeften. Een bezoek aan een parenclub stond boven aan de lijst.

Fem (36), moeder van een dochter (13) en een zoon (11):

“Als dertienjarig meisje zag ik ooit een aflevering van Jambers waarin de tv-presentator een parenclub bezocht. Het intrigeerde me meteen. Al die halfnaakte, vrije mensen die seksten met wie ze maar wilden – ik vond het een fascinerende wereld. Mijn ouders niet, die spraken er schande van. En mijn echtgenoot later, Evert, moest er ook niets van weten. Ik heb hem weleens een bezoek aan zo’n club voorgesteld, maar hij was er te jaloers voor. Sowieso was het geen fijne man, noch een huwelijk waarin ik mezelf kon zijn.

Evert was een narcist en verbaal heel agressief. Hij kleineerde mij aan alle kanten, ik mocht of kon niks zonder zijn toestemming doen. Het heeft vijftien jaar geduurd voordat ik bij hem durfde te gaan. De kinderen, ons ‘goede’ leven met huis, auto en vakanties en de mening van de buitenwereld hielden me tegen. Maar ook had hij mij zo in zijn macht dat ik lang dacht dat het zo hoorde in een relatie.

Eindelijk los

Pas vier jaar geleden had ik genoeg moed uit huis weg te vluchten met de kinderen. Eindelijk kon ik aan mezelf werken. Zelf beslissen wat goed was voor de kinderen en wat ik leuk vond. Daarbij hoorde ook mijn seksuele ontwikkeling. Seks met Evert betekende slechts standje op en neer. Dat deden hoeren immers ook en zo zag hij mij: als iemand die hem ter wille moest zijn. Ik kon zo geen orgasme krijgen, maar mijn genot deed er niet toe. Dat ik weleens een ander standje wilde of nieuwsgierig was, negeerde hij.

Na mijn scheiding kon ik eindelijk losgaan. Ik ben eerst gaan daten, maar dat vond ik te veel gedoe. Ook al gaf ik aan dat het bij mij puur om een onenightstand ging en absoluut niet op zoek was naar een relatie, ik trof elke keer een man die dat juist wel wilde. De gedachte aan een parenclub kwam steeds vaker bij me naar boven. Ik googelde op clubs in de buurt en raakte er steeds meer van overtuigd dat ik die een keer wilde bezoeken.

“Een hele avond vrij; dit was mijn kans een keer een parenclub te bezoeken”

Bijzonder genoeg werd kerstavond 2019 mijn eerste ervaring. De kinderen sliepen bij opa en oma, ik zou er de volgende dag op visite gaan. Een hele avond vrij; dit was mijn kans een keer een parenclub te bezoeken. Ik koos voor een club waarbij de dresscode ‘poedelnaakt’ was. Dat leek me het beste. Het gaf me een soort sauna-idee. Ik hou van naturisme. Ik loop thuis niet naakt, dat vinden de kinderen niet prettig, maar ik zou prima op vakantie naar een nudistencamping kunnen. Bovendien vind ik mezelf naakt mooier dan in kleding.

Omdat ik in geval van nood binnen drie kwartier bij mijn ouders wilde kunnen zijn, zocht ik een club dichtbij. Dan loop je wel de kans dat je bekenden ontmoet en dat is later ook weleens gebeurd, nota bene een directeur van een school. Ik werk zelf in het onderwijs. Maar wat maakt dat uit? We zijn er allebei voor hetzelfde doel en dus ben je automatisch discreet.

Clubganger

Die kerstavond zorgde ik ervoor dat mijn haar goed zat, ik had lekker gedoucht, droeg een geurtje en had mezelf mooi opgemaakt. Met alleen mijn hakken aan stapte ik de club binnen.

Natuurlijk moest er een knop om en vond ik het spannend om alleen te gaan, maar aan de andere kant: als je zoals ik uit een relatie komt met partnergeweld, vind je eigenlijk niets meer eng. Wat kon me nu nog gebeuren? Daarbij is een club een hele veilige setting. Iedereen let op je, er heerst een vrij strenge code (nee is nee, zonder toestemming iemand betasten ontoelaatbaar) en word je toch lastiggevallen, dan hoef je maar één kik te geven en er is van alle kanten hulp.

“Een ervaren clubganger legde me helemaal in de watten”

Die avond trof ik direct een man die me op sleeptouw nam. Hij was al een ervaren clubganger, beetje fout, maar met een enorm charisma en heel aardig. Hij stelde me op mijn gemak, kletste met me aan de bar, we aten samen van het buffet en uiteindelijk hadden we ook seks. Ik vond het geweldig. Hij legde me helemaal in de watten. Het was bevredigend, opwindend en avontuurlijk. Voor ik het wist was het zes uur ’s morgens. Ik kon me niet herinneren ooit zo ontspannen en vrij uit te zijn geweest.

Lees ook – Samen naar een parenclub: ‘Mijn man vond dat ik werk moest maken van deze flirt’ >

De smaak te pakken

De volgende avond zat ik met kleine ogen en een hoop binnenpretjes aan de gourmettafel. Ik voelde me net een puber die voor het eerst had gezoend. Mijn ouders en kinderen dachten dat ik was wezen stappen met een collega. Prima, dat liet ik zo. Maar die keer smaakte naar meer en er volgden vele bezoekjes.

“In een club voel ik me begeerd en aantrekkelijk”

Voor mij zijn er alleen maar voordelen aan uitgaan in een parenclub. Je treft er gelijkgestemden: mensen die houden van vrije seks. Dat kan overigens iedereen zijn: dun, dik, oud, jong, zakenlui of stratenmakers. Als je wil kun je ook alleen maar gaan om er te dansen, drinken, kletsen bij de open haard en te kijken naar anderen die bezig zijn. Of als je voor speciale saunaclubs kiest: lekker het stoombad of jacuzzi induiken en na afloop een boek lezen in de ligwei. Alles kan, niets moet. Maar ik kom er wel altijd om seks te hebben. Ik heb 24/7 mijn kids om me heen, sta altijd aan als moeder. In een club transformeer ik weer naar vrouw. Ik voel me er begeerd en aantrekkelijk.

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.

All the way

Ik heb veel over mezelf ontdekt, maar ben er ook assertiever geworden. Een minnaar die alleen maar aan zichzelf denkt? Laat maar. Als ik merk dat zo’n man als een razende tekeer wil gaan zonder één vinger naar mij uit te steken? Dan roep ik dat ik moet plassen en stop het festijn.

Ik heb ook een keer meegemaakt dat ik een trio had met twee mannen in het bubbelbad en dat ze voornamelijk met elkaar bezig waren. Met een ‘sorry mannen, party over’ stapte ik uit het bad. Ik laat me nooit meer gebruiken. Voortaan vraag ik ook eerst bij een trio-voorstel in welke mate de mannen bi zijn. Je hebt veel mensen die of club-bi zijn (alleen in de club) of boven-de gordel-bi. Zijn het echte diehards, dan pas ik. Zelf heb ik ook weleens wat gedaan met een vrouw, maar het is niet mijn ding. All the way hoeft in ieder geval niet voor mij.

Van vrijheid genieten

Ik blijf ook weg van drank- of drugsgebruik. Ik zie het veel om me heen, maar ik heb het niet nodig. Een andere no-go: homeparty’s. Zeker in lockdowntijden verplaatsten veel parenclubgangers zich naar hun eigen huizen. Doe ik niet. Ik wil mijn werelden scheiden. Thuis ben ik alleen maar mama. Bovendien vind ik juist het veilige aspect het belangrijkst. Ik heb meerdere malen gemerkt dat mannen toch meer van je willen als je wat vaker samen vrijt of verliefd worden. In een club kun je duidelijk aangeven dat je dat niet wil, privé vind ik dat lastiger.

“Ik wil in deze fase van mijn leven per se geen relatie”

Ik heb zelf ook al een keer gevoelens gekregen voor iemand in een club. Die heb ik toen expres een tijd ontweken. Niet alleen was hij getrouwd, maar ik wil mezelf beschermen. Ik wil in deze fase van mijn leven per se geen relatie. Ik ben nog aan het herstellen van mijn huwelijk. Laat mij maar lekker van mijn vrijheid en kindjes genieten. Voor mij is het voorlopig voldoende om eens per twee maanden naar een club te gaan, voor een avond weg uit de sleur, mét een sexy tintje als extra.”

Dit artikel staat in Kek Mama 04-2022.

eerste bezoek parenclub mama speeltjes eerste bezoek parenclub mama speeltjes eerste bezoek parenclub mama speeltjes
Ga voor dubbele stimulatie met deze rabbit vibrator. Met 10 vibratiestanden een fijne om mee te beginnen of als basis in je collectie. Voor in je eigen slaapkamer of elders: deze bh is lekker sexy, verkrijgbaar in verschillende kleuren en t/m maatje J. Met de afstandsbediening van deze clitoris stimulator kun je zowel in je eentje als met een bedpartner veel plezier beleven.
Klinkt goed. Dat wordt pronken. Tijd voor mama!

Extra fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022