‘We hebben allebei een vrijbrief om vreemd te gaan’

06.05.2022 06:35
rollebollen vrijbrief vreemdgaan Beeld: Getty Images

Marjon heeft dan wel een fijne weekendrelatie met Guus, voor haar seksbehoefte is dat wat karig. En toen deed Guus een aantrekkelijk voorstel.

Marjon (33), moeder van Tygo (4), heeft een latrelatie met Guus (44), vader van Daan (12):

“Mijn vriend Guus leerde ik heel toevallig kennen via een community voor alleenstaande ouders. Wij reageerden allebei op een post over singlevakanties. Vervolgens kreeg ik een vriendschapsverzoek van hem, dat ik overigens niet accepteerde. Ik kende deze man immers helemaal niet.

Later stuurde Guus me via Messenger een bericht waarin hij zei dat hij nogal grote vingers had en daardoor per ongeluk op ‘uitnodiging versturen’ had gedrukt. Klonk als een smoes, maar we raakten aan de praat. Daarna gingen we over tot bellen en zaten tot drie uur ’s nachts aan de telefoon; we voelden een enorme klik.

Nieuwe relatie

De eerste keer seks volgde weken later. We waren ervoor wel een paar keer op date geweest en Guus had me al gewaarschuwd: hij deed niet aan onenightstands of flings. Het was seks én een relatie of gewoon niet. Ik vond hem erg aantrekkelijk en hoewel ik niet op zoek was naar vastigheid, wilde ik deze man hebben. Maar er speelden nog wel wat zaken mee die het gecompliceerd maakten.

Zoals de afstand: we wonen meer dan honderd kilometer uit elkaar en we hebben allebei kinderen, die naar school moeten en op clubjes zitten. Daarbij was er bij mij ook nog sprake van een bijzondere situatie, waardoor mijn kind altijd bij mij is en we dus geen dag of weekend zonder mijn zoon Tygo zijn. Vier jaar geleden ben ik namelijk weduwe geworden. Mijn man Don en ik waren tien jaar samen en kregen Tygo. Maar vlak na Tygo’s geboorte is mijn man om het leven gekomen door een ongeluk.

Dat zorgde natuurlijk voor veel verdriet en daarnaast voor een hoop geregel en gedoe. Maar na een jaar was ik weer op de been. Ik was nog jong, had nog een heel leven voor me en wilde ervan gaan genieten. Nadeel was wel dat er dus geen papa meer in het spel was en ik als enige 24/7 voor Tygo zorgde. Daarbij ben ik een echte plakmama, ik hou ervan mijn kuiken heel dicht bij me te houden. Ik heb hem tot tweeënhalf jaar borstvoeding gegeven en tot voor kort sliep hij nog ’s nachts in mijn bed.

Perenijsseks

Met een nieuwe liefde is een kind naast je in bed natuurlijk niet handig of sexy. Maar ik heb Guus meteen gezegd: ‘Je mag het niet eens zijn met mijn opvoeding, je moet ’m wel respecteren. Dit is mijn manier, ik wil er zijn voor Tygo als hij me nodig heeft.’

Ook nu komt het geregeld voor dat ik Tygo eerst in zijn eigen bed leg, maar dat hij in de loop van de nacht toch bij ons kruipt. Ach, daar word je ook weer inventief van. Soms hebben we ’s morgens zo’n zin, dat ik Tygo een iPad in de hand geef om Paw patrol te kijken, terwijl ik ondertussen onder de lakens duik om Guus te verwennen. Toen Tygo kleiner was deden we aan ‘perenijsseks’. Dan zetten we Tygo beneden neer. Precies in de tijd dat hij een ijsje at, deden wij een vluggertje.

“Precies in de tijd dat mijn zoon een ijsje at, deden wij een vluggertje”

In deze relatie heb ik kanten van mezelf ontdekt die ik niet kende. Ik denk omdat ik hem volledig vertrouw. Bij Guus durf ik open te zijn en me aan hem over te geven. Ik geniet ervan als hij me in the heat of the moment aan mijn haar trekt en vind het leuk om onderdanig te zijn. Bij hem krijg ik ook altijd een orgasme. Guus neemt de tijd, stelt me op mijn gemak. Schrikt er niet van als ik emotioneel reageer tijdens een vrijpartij of opeens een jankbui krijg.

Lees ook: Samen naar een parenclub: ‘Mijn man vond dat ik werk moest maken van deze flirt’ >

Doordeweeks een ander

Maar hij is ook de eerste bij wie ik mijn wens kon delen om ook eens met een ander te vrijen. Niet omdat ik bij hem weg wil, zeker niet. Guus en ik vormen de hoofdrelatie, zijn elkaars toekomst. We hebben onze kinderen erbij betrokken en zijn overtuigd van elkaar. Maar ik ben erg nieuwsgierig ingesteld en heb een grote seksbehoefte. Guus en ik zien elkaar alleen in het weekend. De keren dat hij zijn zoon heeft, ga ik naar hem, anders is hij bij mij. Soms lassen we even een pauze in en slaan we een week over. Ik vind het erg lastig dat we elkaar zo weinig zien, juist omdat ik de seks zo mis.

Guus opperde daarom een soort ‘friends with benefits’-relatie aan te knopen voor doordeweeks. Hij gaf me een vrijbrief om af en toe geoorloofd vreemd te gaan. Maar dan wel op voorwaarde dat hij dat ook mocht, dat ik er eerlijk over moest zijn én met vetorecht. Als hij de minnaar in kwestie niets zou vinden, hield het op.

“Ik kan gerust zeggen dat ik opgewonden word van een collega”

Ik vond dat een echt cadeau. Het is gewoon al een heerlijk idee dat ik mag flirten. Af en toe een knipoog uitdelen of een dubbelzinnige, veelbetekenende opmerking geven aan ‘eye candy’. Fijn ook dat ik dat allemaal aan Guus kan vertellen. Ik kan gerust zeggen dat ik opgewonden word van een collega en zo mijn diepste fantasieën daarover met hem delen. Andersom vind ik de gedachte dat hij seks met een ander heeft ook prima. Ik ben niet jaloers ingesteld, voel me niet afgewezen of minder aantrekkelijk als ik weet dat hij met een ander seks heeft. Ik hoef het alleen niet te zien. Swingen is dus geen optie.

Vrijbrief

Tot nu toe hebben we daadwerkelijk seks met een ander nog niet in de praktijk gebracht. Allebei hadden we wel de kans, maar wezen we de betreffende potentiële kandidaat af. Zo zag ik de schoolpleinmoeder die zich bijna letterlijk voor de voeten van Guus gooide en veel meer wilde als een no-go. Ze was dan wel knap, maar had geen mooie persoonlijkheid. En hij vond de vriend van kennissen van mij, met wie ik heerlijk heb staan sjansen op een feestje, een slecht idee. Iemand in de vriendengroep komt te dichtbij. Bovendien was deze man getrouwd en wilde hij graag met mij naar bed, maar het wel geheimhouden voor zijn vrouw. Daar begin ik niet aan.

“Juist ons vetorecht maakt het eerlijk en veilig”

Tot nu toe houden we het dus maar bij flirten en fantaseren. Maar het gekke is: door die vrijbrief voel ik me nog meer aangetrokken tot mijn eigen vent en brengt het ons nog meer samen. Als je alles mag, hoef je nooit bang te zijn dat je partner iets stiekems doet. Juist ons vetorecht maakt het eerlijk en veilig.”

 

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Mail naar redactie@kekmama.nl.

 

Dit artikel staat in Kek Mama 04-2022.

rollebollen speeltjes rollebollen speeltjes
Laat alle remmen los en ontdek samen de lekkerste stand met deze koppelvibrator. Waterdicht, laag in geluid en makkelijk mee te nemen. Ideaal als je eens wat anders wilt proberen. Deze giftbox heeft verschillende speeltjes voor zowel mannen als vrouwen en is perfect als cadeau. Lekker multifunctioneel, je kunt dit speeltje namelijk op meerdere manieren gebruiken. Welk plekje gaan jullie stimuleren?
Deze wil ik! Klinkt goed. Bestellen maar.


Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >