Dat ging ff mis: ‘Mijn oudste (7) stond ineens met mijn complete sekstoy-collectie in haar handen’

01.11.2021 11:32
dat ging ff mis seksspeeltjes collectie Beeld: Getty Images

Elke maand vertelt een moeder over het moment in het moederschap waarop het even he-le-maal misging.

Marcella (34), getrouwd met Rodney (37), moeder van Shanna (9) en Eli (7).

“Mijn man Rodney werd 35 en dat vierden we uitgebreid. Het was ouderwets gezellig, ik schat dat er een man of zestig in onze kamer en tuin zat. Om de feestvreugde te vergroten was er ook veel familie uit Suriname over.

Een kop als een tomaat

Ik was druk bezig met het bereiden van de bami’s, bara’s en kiploempia’s toen ik een hoop gelach en gejoel hoorde vanuit de huiskamer. Nieuwsgierig liep ik op het geluid af en ik zag onze oudste dochter Shanna, destijds zeven jaar, samen met haar nichtjes staan, met in hun handen mijn complete sekstoy-collectie. Blijkbaar hadden de dames verstoppertje gespeeld in onze slaapkamer en zulke leuke paarse en zwarte trillende dingen gevonden, achter in de kledingkast van mama. Mijn schoonzusjes lagen in een deuk. Maar ik zag mijn schoonmoeder van kleur verschieten en ook ik kreeg een kop als een tomaat. Hoe redde ik me hieruit? Aan Rodney had ik niets. Mijn man lachte net zo hard mee en deed net alsof hij gek was.

Lees ook – ‘Mijn dochter (4) showde mijn vibrator vol trots aan alle gasten’ >

Speelgoed voor papa en mama

Uiteindelijk heb ik Shanna aan haar arm meegetrokken naar de slaapkamer, mét de vibratorverzameling, en daar rustig uitgelegd dat dat ‘speelgoed voor papa’s en mama’s’ was. Dat ik later nog wel eens zou uitleggen waarvoor, maar dat ze nu beter met haar eigen poppen kon gaan spelen. Shanna reageerde heel chill: ‘Oké, prima mam.’

Ik denk dat de partyzak met chips die ik haar meegaf om uit te delen hielp om het onderwerp weer te vergeten. De verjaardagsvisite bleef mij echter die avond pesterig uitlachen. Uiteindelijk heb ik mezelf maar een groot glas rum-cola ingeschonken. Had ik tenminste een reden om zo’n knalrode kleur op mijn wangen te hebben.”

Deze dat ging ff mis staat in Kek Mama 13-2021.

 

Benieuwd naar meer moederblunders? Elke maand lees je een nieuw ‘Dat ging ff mis’-verhaal op Kekmama.nl.