thuisparty's seksartikelen
Beeld: Shutterstock

Overdag zijn het brave moeders met keurige banen, 's avonds trekken ze hun speelpakjes aan. “Ik ben nog net niet seksverslaafd, maar het zit ertegenaan.”

Amy (27), werkt in de thuiszorg, heeft sinds kort weer relatie, en is moeder van twee dochters van 4 en anderhalf.

Article continues after the ad

“Als ik boodschappen doe of vergader met de roeivereniging, vind ik het spannend een trilspeeltje in te hebben. Dat kunnen metalen balletjes zijn die de clitoris stimuleren. Of een toy die je via je mobieltje bedient. Mijn vriend zit bij de marine. Hij vindt het geweldig om mij vanaf de andere kant van de wereld tot een hoogtepunt te brengen. Zit ik te vergaderen, laat hij het tril-ei op volle kracht draaien.
 

Lees ook
Moeders over hun seksuele fantasieën: 'Niks zo opwindend als een man die me vastbindt' >

 

Thuisparty's

Ik ben nog net niet seksverslaafd, maar het zit ertegenaan. Vijf jaar geleden verhuisde ik voor de liefde van Utrecht naar het hoge noorden. Ik besloot thuisparty’s in seksartikelen te gaan geven, zogenaamde dildo-party’s. Zo kon ik van mijn hobby mijn beroep maken. Inmiddels geef ik vier tot zes van zulke avonden per maand.

Ik ben zelf de grootste afnemer. Ik schat dat mijn privécollectie uit zo’n 25 verschillende soorten seksspeeltjes bestaat. Van huis-tuin-en keukenvibrators tot tepelklemmen en handboeien. Laatst hoorde ik iets trillen in de speelhoek, kwam mijn vierjarige dochtertje met mijn Womanizer aanzetten. Had ze gevonden in mama’s schatkist, verstopt onder het bed.

Praten over seks is nog best een taboe. De gordijnen gaan dicht als ik bij iemand thuiskom. Als consulente speel ik vooraf een stout, stouter, stoutst-spel. Dan stel ik vragen en peil de interesse van de groep. Als er weinig ja-vingers zijn, weet ik dat ik die avond hooguit wat smaakjescondooms zal verkopen en weinig anale speeltjes.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 


Meer Kek Mama? In onze voordeelshop vind je de leukste producten en uitjes met korting.